Radu F. Alexandru: Sa ne amintim ca Ponta si Antonescu s-au detestat mult timp

Vineri, 17 Mai 2013, ora 18:25
3362 citiri
Radu F. Alexandru: Sa ne amintim ca Ponta si Antonescu s-au detestat mult timp
Foto: Q Magazine

Vicepresedintele PDL Radu F. Alexandru nu este surprins de actualul scandal din USL, sustinand ca, de fapt, liderii PSD si PNL se detesta, ei alegand sa se uneasca doar din aversiune fata de Traian Basescu.

"Niciodata nimic nu a fost autentic si natural in aceasta constructie care se numeste USL. S-a nascut numai si numai din ura, singurul punct in care s-au intalnit era aceasta aversiune fara limite fata de Traian Basescu.

Daca cineva ar face minimul efort de memorie sa-si aminteasca toate disputele din spatiul public dintre Victor Ponta si Crin Antonescu inainte de a se ingemana ar avea dintr-o data revelatia faptului ca oamenii astia s-au detestat o lunga perioada de timp. Stransi in aceasta imbratisare a urii au reusit sa prosteasca, au reusit o operatiune de manipulare fara precedent.

Astazi, cand sunt in situatia de a incerca sa continue pe un program comun de guvernare si trebuie sa-si onoreze promisiunile electorale, rabufnesc ca niste vulcani noroiosi toate mizeriile si toate animozitatile pe care au incercat sa le bage sub covor", a comentat Radu F. Alexandru pentru Ziare.com.

Ponta: Nu cred ca liberalii il vor alege pe SRS in locul PSD, nu vreau scuze (Video)

Vicepresedintele PDL este convins, pe de o parte, ca Sorin Rosca Stanescu "nu vorbeste de capul lui", iar pe de alta parte ii cere lui Victor Ponta sa explice de ce nu a reactionat cand senatorul PNL a facut trafic de influenta in favoarea lui Dan Diaconescu.

"Cine isi poate imagina ca Sorin Rosca Stanescu, unul dintre colaboratorii cei mai apropiati ai lui Crin Antonescu vorbeste de capul lui?

La randul lui, Victor Ponta lanseaza acuzatii fara nicio proba si gaseste normal, ca dupa nu stiu cate luni, sa faca publica o scrisoare pe care a primit-o din partea lui Rosca Stanescu prin care acesta incerca sa faca trafic de influenta, sa intervina in procesul de privatizare de la Oltchim.

Eu nu cred ca domnul procuror Victor Ponta nu are atata stiinta de carte sa realizeze ca aceasta tainuire a unei incercari de interventie intr-un proces de privatizare intra sub incidenta legii penale. Ii cer domului prim-ministru Victor Ponta sa spuna de ce nu a facut publica imediat scrisoarea, de ce nu a protestat imediata fata de asemenea tentative de interventie din partea unui om de la PNL", a adaugat Radu F. Alexandru.

Rosca Stanescu, interventii la Guvern pentru Dan Diaconescu si Daniela Lulache (Video)

Liderul PDL sustine ca nu il mai mira nimic din partea liderilor USL, care prin actualul scandal dovedesc ca "nu au rusine".

"Toate aceste lucruri sunt proba unei imense si nerusinate minciuni cu care o tara intreaga intr-un moment de mare dificultate, criza prin care am trecut, a fost inselata in privinta unei fratietati care nu exista.

Din momentul asta ne putem astepta la orice, sa aflam ca peste o ora, peste o clipa, pactul s-a rupt in fata camerelor de televiziune sau sa spuna ca 'a fost o mina neintelegere, suntem la fel de uniti ca in prima clipa, mergem mai departe'. N-au rusine, n-au pic de responsabilitate in fata oamenilor, nu le pasa decat de propriul lor interes", a concluzionat Radu F. Alexandru

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Radu F Alexandru criza USL, #Radu F Alexandru Rosca Stanescu, #Radu F Alexandru Ponta Antonescu , #stiri Radu Alexandru Feldman