Maestrul Radu Beligan a lansat volumul "Intre acte"

Sambata, 01 Iunie 2013, ora 16:22
1403 citiri
Maestrul Radu Beligan a lansat volumul "Intre acte"

Volumul "Intre acte" al maestrului Radu Beligan a fost lansat sambata la standul Editurii All din cadrul Salonul International de Carte Bookfest, la eveniment fiind prezenti, alaturi de autor, colegi de scena si foarte multi admiratori.

Maestrul le-a multumit tuturor admiratorilor sai, spunandu-le ca-i va iubi intotdeauna si va avea grija ca niciodata sa nu-i supere.

"Daca n-ati fi fost dumneavoastra, n-as fi fost eu niciodata. Eu sunt rezultatul iubirii pe care mi-ati dat-o dumneavoastra. (...) Pentru asta nu exista pret. (...) Va iubesc si o sa am grija sa nu va supar niciodata", a spus Radu Beligan, inaintea sesiunii de autografe.

Printre actorii prezenti la eveniment s-a numarat Vasile Muraru, care a spus ca a venit pentru un autograf al maestrului ce reprezinta "istoria teatrului romanesc".

"Ne bucuram ca traieste maestrul Beligan si putem sa-i luam un autograf, pentru ca dumnealui reprezinta, dupa parerea mea si cred ca nimeni nu ma contrazice, istoria teatrului romanesc", a spus Vasile Muraru.

Si Oana Pellea s-a aratat incantata de prezenta maestrului la salonul de carte si a afirmat ca Radu Beligan reprezinta pentru ea "excelenta absoluta", nu doar pentru modul in care s-a impus in arta, ci si pentru felul cum traieste, cum gandeste - "este rasa, stil, clasa, este mult peste un artist".

Actorul Marin Moraru a stat alaturi de Radu Beligan la lansarea cartii si, cu lacrimi in ochi, l-a denumit pe maestru Everestul visului sau.

In prefata, autorul precizeaza ca volumul este constituit din insemnari desprinse dintr-un blocnotes in care de ani de zile consemneaza observatii care raspund nevoii de proprie cunoastere, de dialog cu sine si de aducere aminte.

"A imbatrani inseamna a arunca peste bord ideile preconcepute, inseamna a deveni mai usor, mai liber", marturiseste maestrul.

Volumul, cu 340 de pagini, poate fi achizitionat la Bookfest la pretul de 30 de lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#lansare carte Radu Beligan, #Radu Beligan Intre acte , #stiri Radu Beligan