Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Berceanu: In campanie s-a mintit "prin omisiune"

Marti, 01 Iunie 2010, ora 11:17
2426 citiri
Berceanu: In campanie s-a mintit "prin omisiune"

Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, explica din nou cu seninatate dedesubturile politicii dambovitene, de data aceasta, adevarul despre minciunile din campania electorala.

Democrat-liberalul marturiseste ca in campania pentru prezidentiale "s-a mintit prin omisiune", pentru ca nimeni nu ar fi fost atat de "sinucigas" sa spuna adevarul despre prapastia spre care se indreapta Romania.

"Practic, minciuna la care va referiti a fost o minciuna prin omisiune. Adica n-a existat un partid atat de 'sinucigas' - cum nici in alte tari nu cred ca sunt asemenea partide 'sinucigase' - care in campania electorala sau oricand, daca pot sa n-o faca, doar asa, pentru dorinta de a arata ca sunt 'sinucigase', sa iasa si sa spuna ca este extraordinar de rau si ca ne ducem spre prapastie", a declarat Berceanu, intr-o emisiune televizata.

Mai mult, ministrul a recunoscut ca daca Romania ar fi in campanie si acum, niciun politician nu ar fi spus adevarul despre criza.

"Si acum putea sa mai mearga sase luni, opt luni sau un an. Daca cineva voia sa tina 'la capac' chestiunea asta, probabil reusea. (...) Probabil ca, daca erau alegeri acum, ar mai fi tinut pana dupa alegeri, intr-un fel, situatia", a adaugat ministrul.

Surse din Ministerul Finantelor au declarat, insa, pentru Gandul, ca Berceanu nu are dreptate.

"Pana in 2009 poate se putea vorbi despre asa ceva, pentru ca nu erau cifre auditate, sa zicem asa. Dupa semnarea acordului insa nici nu se pune problema. Calculele si legile privind redresarea economica au fost negociate si aprobate de FMI, CE si BM si sunt publice. Pot fi gasite pe oricare dintre siturile acestor institutii", au declarat surse din Ministerul Finantelor Publice.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Radu Berceanu criza economica, #Radu Berceanu alegeri Romania , #ministrul Transporturilor