Berceanu: Preda e, de prea multe ori, comentator

Luni, 07 Noiembrie 2011, ora 17:53
716 citiri
Berceanu: Preda e, de prea multe ori, comentator

Senatorul Radu Berceanu e de parere ca europarlamentarul PDL Cristian Preda, colegul sau de partid, trebuie sa invete sa lucreze in echipa si sa nu mai critice atat de dur formatiunea din care face parte.

"Domnul Preda este de prea multe ori din tribuna comentator. Cat timp era analist politc, profesor la SNSPA, jos palaria! La un moment dat, a intrat intr-o echipa. Cand faci parte din echipa, poti sa ai nemultumiri sau lucruri care ai vrea sa se petreaca altfel si chiar si te pricepi, dar nu le mai poti aborda din afara.

Cred ca ar putea, cu mare usurinta, ca unele dintre lucrurile pe care le doreste chiar sa le vada implinite in PDL, daca ar veni la diverse intalniri ca sa le spuna acolo, daca ar vorbi cu lumea pe culoare, cu deputati, cu senatori, sa le prezinte proiectele sale, dar asa, de pe blog...", a spus Berceanu pentru Evenimentul Zilei.

"Acum, sa-l aud pe Cristian Preda cum zice, intr-un mod asa, peiorativ (despre cei proveniti din PD - n.n.)... Mai avem de discutat. Nu stiu la ce liceu era el atunci, dar fiind profesor de stiinte politice nu cred ca poate sa aiba intinderea stiintelor astora atat de scurta in trecut. Cred ca trebuie sa aiba o viziune si catre trecut, si catre viitor, mai larga decat punctul lui de vedere", a mai spus el.

Cristian Preda a intrat si in atentia Comisiei de Etica a PDL, care ia in calcul o sanctionare a sa.

Presedintele PDL Emil Boc i-a cerut presedintelui Comisiei de Etica, Statut si Litigii a partidului, deputatul Daniel Buda, sa prezinte un raport privind declaratiile unor pedelisti ce pot aduce deservicii partidului, primul vizat fiind europarlamentarul Cristian Preda.

"Presedintele partidului a dat o dispozitie presedintelui Comisiei de etica, ca in perioada urmatoare sa faca un raport referitor la declaratiile mai mult colegi din ultima vreme, din interiorul partidului pentru ca exista tot felul de interpretari ale acestor declaratii, nu doar in presa, ci si in partid.

Sunt colegi din partid care considera ca anumite declaratii ale domnului Preda sau ale altor colegi dauneaza partidului, altii spun ca aduc un plus de vigoare dezbaterii din interiorul partidului. Pana la urma, trebuie sa avem o decizie si pe aceasta chestiune", a anuntat vicepresedintele PDL, Sever Voinescu, intr-o conferinta de presa.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Berceanu Cristian Preda, #Berceanu Preda comentator , #PDL
Comentarii