Razbunarea lui Berceanu - Gelu Visan, propus spre excludere din PD-L

Duminica, 19 Septembrie 2010, ora 19:31
3724 citiri
Razbunarea lui Berceanu - Gelu Visan, propus spre excludere din PD-L

Deputatul PD-L Gelu Visan a fost propus de organizatia de Dolj pentru sanctionare, prin retragerea sprijinului politic, in urma unor declaratii facute de acesta in presa, Visan considerand ca sanctiunea vine dupa ce el si-a anuntat candidatura pentru sefia filialei, impotriva lui Radu Berceanu.

"A fost o sedinta a Biroului Permanent Judetean, la o saptamana dupa ce am facut niste declaratii la postul Realitatea TV, unde am vobit despre Ministerul Transporturilor si clientelismul politic. Se pare ca l-am suparat foarte tare pe Radu Berceanu si s-a luat decizia sa fiu sanctionat. Nici nu stiu ce inseamna aceasta sanctiune, ca nici nu e in statut", a declarat Visan.

"Mi se pare ca ne intoarcem mult in timp, cand organizatia de baza il executa pe un parlamentar public, ii retrage tot, ca sa nu mai declare nimic eventual", a declarat Visan, completand ca declaratiile sale care au starnit proteste in filiala Dolj au fost insa laudate de conducerea centrala a partidului.

Deputatul a spus ca aceste sanctiuni au legatura si cu anuntul sau de a candida impotriva lui Radu Berceanu pentru sefia filialei PD-L Dolj, dupa ce fostul ministru al Transporturilor a condus timp de mai multi ani organizatia si acum s-ar simti "amenintat".

Visan a spus ca sedinta BPJ unde s-a luat decizia de a se propune Consiliului de Coordonare judetean sanctionarea sa a fost condusa chiar de Radu Berceanu, in timpul acesteia fiindu-i aduse "jigniri grosolane".

Visan a mai spus ca, in acest caz, se gandeste foarte serios sa renunte la intentia de a candida pentru sefia filialei.

"In cazul in care se hotaraste sanctionarea mea, eu o sa fac un pas inapoi si ma gandesc deja foarte serios, acum, sa nu mai candidez", a precizat democrat-liberalul, sustinand insa ca nu ia in calcul plecarea din PD-L.

"Sunt membru in acest partid de 17 ani, e o chestiune locala, nu are legatura cu ce se intampla la centru. Acolo am fost chiar laudat pentru declaratiile mele", a mai spus deputatul.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Gelu Visan sanctionare, #Visan retragere sprijin politic, #Gelu Visan Radu Berceanu , #PDL