Berceanu: Geoana ma ruga "cu cerul si pamantul" sa ramana ambasador

Joi, 20 Martie 2008, ora 15:22
3943 citiri
Berceanu: Geoana ma ruga "cu cerul si pamantul" sa ramana ambasador

Liderul PD-L Dolj, Radu Berceanu, sustine ca in perioada cand era ministru al Industriilor, primea si "cate cinci telefoane" pe zi de la Mircea Geoana, care-l ruga sa intervina pe langa ministrul de Externe Adrian Severin sa nu-l schimbe din functia de ambasador in Statele Unite, informeaza, joi,NewsIn.

"In perioada in care am fost ministru la Industrii, ambasadorul din Statele Unite al Romaniei imi dadea, intr-o perioada, si cinci telefoane pe zi, rugandu-ma, cu cerul si pamantul, sa intervin la Adrian Severin, care era ministru de Externe, sa nu-l schimbe din functia de ambasador.

Numele lui era, si este in continuare, Mircea Geoana. Deci, daca cineva crede ca poate sa lanseze chestii de orice tip si sa ramana fara replica se inseala", a declarat Berceanu.

Liderul PD-L Dolj, senatorul Radu Berceanu, a adaugat ca Mircea Geoana ar avea in proprietate o casa pe care insa nu o are trecuta in declaratia de avere.

"Daca domnul Geoana se uita in declaratia mea de avere si vede ca firma mea are o casa de vacanta la Snagov, o sa ma uit si eu in declaratia lui de avere si o sa vad ca o casa la care eu am fost la chef nu este trecuta in declaraia lui de avere. Eu stiu si la cine este inchiriata. Stiu tot", a afirmat Berceanu. Acesta a mai spus ca, in general, nu are o problema cu lucrurile altora, dar daca este calcat pe "zone sensibile", va raspunde in acelasi fel.

"Cum va spuneam, campania electorala va fi asa cum si-o doresc ceilalti competitori. Din punctul meu de vedere, nu am de gand sa atac pe nimeni, dar am de gand sa raspund", a mai spus Berceanu.

Acesta a continuat cu "raspunsurile" date liderului PSD spunand ca i-ar placea sa vorbeasca cu Mircea Geoana despre problema energiei, insa nu are cu cine. "Suntem unii care stiu diferenta dintre watti si volti si altii care nu cred ca o stiu", a comentat Berceanu.

"Daca tot l-a mancat sa se refere la complexurile energetice, vroiam sa-i aduc aminte ca acest acest complex energetic (CE Craiova - n.red.) a fost croit de PSD, sub ministeriatul lui Dan Ioan Popescu", a afirmat liderul PD-L Dolj.

Atacurile lui Berceanu nu s-au incheiat. Senatorul a declarat ca in urma cu o zi, a fost audiat la Parchetul General ca urmare a unei plangeri depuse de Gheorghe Funar intr-o zi cand senatorul PRM "nu-si luase medicamentele".

"Eu merg des la Parchetul General. Ieri (miercuri - n.r.) am fost pentru ca, de multa vreme, ma tot roaga sa merg o doamna procuror care se ocupa de plangerea penala pe care a facut-o domnul Funar intr-o zi in care nu-si luase medicamentele si cand s-a hotarat sa faca o plangere penala ca i s-a parut dumnealui ca semnaturile de pe motiunea de cenzura din iunie anul trecut sunt false, sunt scanate", a afirmat Berceanu, citat de corespondentul NewsIn.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#berceanu, #Geoana, #telefoane, #ambasador , #stiri Radu Berceanu