Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Raducu Mazare si-a vizitat tatal in arest: Ii lipsesc soarele si sportul. Eu ii scot prietenele la cafea

Miercuri, 15 Aprilie 2015, ora 12:29
8413 citiri
Raducu Mazare si-a vizitat tatal in arest: Ii lipsesc soarele si sportul. Eu ii scot prietenele la cafea
Foto: Facebook/Raducu Mazare

Raducu Mazare, fiul primarului suspendat al Constantei, Radu Mazare, care miercuri dimineata si-a vizitat tatal in arestul Politiei Capitelei, a povestit, la iesire, ca acestuia ii lipsesc soarele si sportul, precizand ca imparte celula cu alte sase persoane.

"Se bucura ca a vazut sorele. Statea la geam, cu fata la soare. Ii lipsesc soarele si sportul. In rest, ce sa faca, bine", a afirmat Raducu Mazare, dupa ce si-a vizitat tatal in arest.

El a spus ca acesta a impartit celula cu inca sapte persoane, dar intre timp una dintre ele a plecat, astfel ca acum tatal sau are sase colegi de arest.

Mazare, portret in Daily Mail: Primarul extravagant care s-a imbracat in nazist

Raducu Mazare a mai spus ca tatal sau a participat saptamana trecuta la o slujba religioasa, iar de Paste a mancat drob si a ciocnit oua rosii cu colegii de celula, cu care se intelege bine.

Nemultumit de sistem: Totul este o bataie de joc si o loterie

Intrebat daca primarul Constantei va face contestatie la masura arestarii preventive, Raducu Mazare a spus ca deocamdata nu, pana cand procurorii nu vin cu propunerea de prelungire a masurii, el precizand ca dosarul nu a plecat inca de la instanta suprema, iar motivarea deciziei nu a fost comunicata de magistrati.

Vanghelie si Mazare, colegi de celula la "beciul domnesc" (Video)

Fiul lui Radu Mazare a mai spus ca acesta s-a plans de toata situatia prin care trece, apreciind ca "totul este o bataie de joc si o loterie" si aratandu-se nemultumit de faptul ca nici dupa doua saptamani judecatorul nu a motivat decizia de arestare.

Intrebat daca a preluat rolul tatalui sau, Raducu Mazare a spus ca le scoate la cafele pe prietenele tatalui sau si ca "pe partea de socializare" se descurca: "Eu ii mai scot prietenele la cafele, iar bunica are grija de casa. Pot sa fiu inlocuitor pana intr-un punct, nu pot sa fiu inlocuitor complet, dar pe partea de socializare ma descurc".

Intrebat daca dupa ce va iesi din arest tatal sau va demisiona de la conducerea Primariei Constanta, fiul lui Radu Mazare a spus: "Stii cat de greu e sa estimezi momentul asta? E foarte greu. Nu stiu ce sa zic. Nu vezi cum se intampla lucrurile de pe o zi pe alta?".

De asemenea, intrebat daca el ar vrea ca tatal lui sa mai ramana in primarie si in politica, Raducu Mazare a spus ca isi doreste ca tatal sau sa iasa din arest, sa stea de vorba si sa manance impreuna, in familie, si apoi sa se gandeasca ce va face.

Dupa 15 ani, Radu Mazare nu mai e primar al Constantei (Video)

Despre posibilitatea ca primarul Constantei sa fie vizitat in arest de fete, Raducu Mazare a spus: "Unele dintre ele ii si scriu. Daca ne-ar lasa sa venim zece, am veni, dar nu ne lasa. S-ar fi bucurat sa vada o pata de culoare dupa atata gri acolo jos".

Primarul suspendat al Constantei, Radu Mazare, se afla in arestul Politiei Capitalei din 3 aprilie, cand a fost transferat din arestul Politiei Constanta, unde a stat o zi, dupa ce a fost arestat preventiv in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii si castigarea unor licitatii, cu ajutorul omului de afaceri Sorin Strutinsky.

In acest caz a fost arestat preventiv si omul de afaceri Sorin Strutinsky, pe numele sau fiind emis un alt mandat de arestare preventiva, intr-un alt dosar.

Radu Mazare, arestat preventiv pentru 30 de zile

Radu Mazare este acuzat ca, in perioada 2006 - 2009, beneficiind de ajutorul lui Strutinsky, a solicitat si primit circa doua milioane de euro de la reprezentantii a doua societati comerciale, in scopul facilitarii emiterii documentatiilor de urbanism necesare construirii unor mall-uri in Constanta.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Raducu Mazare vizita arest Radu Mazare, #Radu Mazare inchisoare arest , #arestat