Radu Mazare, despre noul Cod Penal: "Stati linistiti, dosarul meu nu se prescrie. Cum sa ma acuzi pe mine si sa ma bagi in puscarie fara expertiza?"

Marti, 04 Februarie 2014, ora 12:23
154 citiri
Primarul Radu Mazare a declarat ca se va prezenta marti la Curtea de Apel Bucuresti, la noul termen de judecata al procesului in care este cercetat penal privind restituirea unor terenuri din Constanta, Mamaia, plaja si faleza, alaturi de alte 36 de persoane.

Maine (marti - n.r.) am termen si ma si duc acolo. (...) Stati linistiti, nu se prescrie, ne judecam. (...) Nu am vorbit cu avocatii, dar eu fiind in prima instanta, la Curtea de Apel, sunt convins ca noul cod penal ma lasa sa am un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.