Mazare, noi povesti dupa noaptea de arest

Marti, 22 Aprilie 2014, ora 23:28
7440 citiri
Mazare, noi povesti dupa noaptea de arest
Foto: Antena 3

Primarul Constantei, Radu Mazare, a vorbit din nou, marti seara, despre noaptea petrecuta in arest, explicand cine era seful celulei care avea, potrivit spuselor sale, opt metri patrati.

"In celula era domnul Rusanu, care era un fel de onorific. De obicei, cel mai vechi e seful celulei si ceilalti il asculta, nea Rusanu era undeva peste.

Seful celulei era un libanez, traieste in Romania de 20 de ani. Statea de 5 luni acolo si a fost chemat la audieri o singura data.

Sapte oameni eram in total. Conditiile erau ca in 'Memorialul durerii'", a povestit Radu Mazare, intr-o emisiune la Antena 3.

Mazare n-a dormit in arest din cauza lui Rusanu: Bre, daca nu m-ai sforait, de m-a luat dracu'!

Totodata, edilul a relatat ce le-a spus judecatoarelor.

"Am spus 'Cand eram mic, am citit Procesul lui Kafka, in aceste doua saptamani am simtit ca sunt in 'Procesul' lui Kafka", a sustinut Radu Mazare.

Povestile lui Mazare din celula. Femeile arestate strigau dupa el: "Te iubim, te iubim!"

Acesta a explicat ca nu a fost niciodata citat de DNA in cazul in care a fost retinut pentru luare de mita.

"Cand mi s-a pus hartia in fata si mi s-a spus ca sunt acuzat de luare de mita pentru construirea cartierului nu intelegeam, nu-mi venea sa cred. Nu am fost citat niciodata", a precizat primarul constantean.

Radu Mazare a abordat si subiectul Gabriela Firea, afirmand ca "Parlamentul este dominat majoritar de barbati si majoritar de mormoloci".

Mazare, la iesirea de la ICCJ: Cred ca le-am convins pe judecatoare (Video)

"A fost o lectie pentru mormolocii din Parlament si pentru multi barbati carora le tremura pantalonii in situatii de-astea. Si judecatoarele care m-au judecat pe mine au fost femei si vreau sa le multumesc pentru intelepciune si curaj. Judecatoarele judeca strict pe ce vad in dosar, au avut curaj", a mai spus primarul Constantei.

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis ca Radu Mazare sa fie judecat in stare de libertate in cazul de luare de mita instrumentat de DNA.

Radu Mazare, liber de Paste - decizia ICCJ (Video)

Primarul Constantei a fost retinut pe data de 8 aprilie, dupa ce fusese chemat pentru audieri la sediul DNA, dar a fost eliberat o zi mai tarziu, dupa ce judecatoarea Rodica Cosma, de la ICCJ, a decis ca procurorii nu au adus probe care sa creeze suspiciunea rezonabila ca edilul a primit bani pentru comiterea unor fapte de coruptie.

Procurorii DNA il acuza pe Radu Mazare ca a primit 175.000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern pentru a-i acorda acestuia contractul de construire a unui cartier cu destinatie sociala.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Radu Mazare povesti arest, #Radu Mazare noapte arest, #Mazare arest DNA, #Mazare DNA luare mita , #DNA