Mazare spune ca Nicusor Constantinescu i-a dat un SMS. Ce i-a scris

Joi, 06 Noiembrie 2014, ora 11:12
3414 citiri
Mazare spune ca Nicusor Constantinescu i-a dat un SMS. Ce i-a scris
Foto: Arhiva ziare.com

Primarul Constantei Radu Mazare l-a aparat, joi, pe colegul sau de partid Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al CJ Constanta, spunand ca acesta nu se opune arestarii si ca este hartuit de autoritatile romane.

"Vine de buna voie. Mi-a dat mesaj si mi-a spus ca vine de buna voie in tara. Numai in pielea lui sa nu fii. Om bolnav de cancer, operat, acuzat in doua dosare. (...) Sa fii hingherit jumatate de an, in loc sa stai linistit ca sa te tratezi de boala", a spus Mazare, la sediul PSD, intrebat daca are informatii despre Nicusor Constantinescu.

In opinia lui Mazare, unul dintre dosarele respective se refera la faptul ca "nu a platit un telefon de 3.000 de lei".

Nicusor Constantinescu, liber in Turcia - mesaj pentru autoritatile din Romania

In presa din tara au aparut, miercuri, informatii potrivit carora Nicusor Constantinescu, cercetat de DNA in trei dosare penale, a fost retinut de autoritatile de la Istambul, unde se afla de mai bine de o saptamana.

Ulterior, Constantinescu a declarat ca cererea privind extradarea sa a fost respinsa, dar ca va reveni joi in tara.

"Vin nesilit de nimeni acasa, maine, 6 noiembrie, la Bucuresti. Au respins cererea de extradare a mea. Am renuntat la radioterapie, diminuandu-mi cu 15% sansele de a-mi reveni cancerul. Am decis sa stopez minciunile DNA care sustin ca am fugit din Romania. Tocmai venirea mea va demonstra contrariul", a precizat acesta, potrivit B1 TV.

Nicusor Constantinescu a fost retinut in Turcia - surse (Video)

Inainte de a ajunge in Turcia, Constantinescu s-a aflat intr-o clinica din SUA, mai bine de sase luni, unde a fost internat pe motive medicale. Sursele juriciare citate spun insa ca SUA ar fi respins cererea de extradare transmisa de autoritatile din Romania, pe numele presedintelui suspendat al CJ Constanta.

El a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru mai multe infractiuni de coruptie. In luna iunie, pe numele lui a fost emis mandat de arestare preventiva.

G.F.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Mazare Nicusor Constantinescu extradare, #Mazare sms Constantinescu Istambul , #DNA