Radu Mazare, despre Geoana, cinci catelusi si un dulau

Luni, 22 Februarie 2010, ora 21:37
4858 citiri
Radu Mazare, despre Geoana, cinci catelusi si un dulau
foto: Antena 1

Primarul Constantei Radu Mazare crede ca Mircea Geoana nu trebui calcat in picioare, dupa ce a fost inlaturat de la conducerea PSD, insa nu se poate spune acelasi lucru si despre vicepresedintii fideli fostului lider al partidului, care vor fi inlaturati, cu grija, daca o iau pe alta directie.

"La un moment dat, in casa in care traiam eu, in curte, aveam sase catei. Unul era dulau, cel mai mare si ceilalti erau aliniati. Intamplator, trecand cu masina, l-am calcat cu un carucior de barca pe dulau.

A inceput sa schelalaie si sa se zvarcoleasca pe jos, iar ceilalti cinci au sarit instantaneu pe el si trageau, il muscau, nu am inteles ce se intampla. Cand ala a fost ranit, ala puternic, toti ceilalti catelusi au sarit sa-l manance.

Eu nu sunt pentru asa ceva, nu mi s-a parut elegant nici cand s-a intamplat cu domnul Nastase (...) si nu mi se pare elegent nici in ceea ce-l priveste pe Geoana. Este ok, atunci l-am pus, acum l-am debarcat pentru ca a pierdut, dar nu trebuie sa il calcam in picioare acum", a spus Radu Mazare, in direct la Antena 3.

Radu Mazare: Vreau ca Ponta sa aiba mai mult sange

In ceea ce-i priveste pe vicepresedintii alesi, in opinia sa, in urma unor aranjamente de culise, primarul Constantei a declarat ca acestia se vor intelege cu Victor Ponta sau vor fi nevoiti sa plece.

"Sunt convins ca Victor Ponta se va intelege si cu acesti vicepresedinti. Probabil, daca o sa fie unul-doi care o sa aiba o alta directie, o sa avem noi grija ca sa plece de-acolo", a amenintat Mazare.

Dedicatie de la Mazare pentru Ponta: "Comandante Che Guevara"

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#Radu Mazare alageri PSD, #Mazare Mircea Geoana, #Mazare vicepresedinti PSD , #Mircea Geoana