Arhiepiscopul Tomisului: Remus Cernea are o gandire bolnava, are nevoie de psiholog

Vineri, 12 Aprilie 2013, ora 21:46
4479 citiri
Arhiepiscopul Tomisului: Remus Cernea are o gandire bolnava, are nevoie de psiholog

Primarul orasului Constanta, Radu Mazare, care l-a numit pe Remus Cernea "tampit" dupa ce acesta a cerut ca bisericile sa nu mai fie finantate de stat, a vorbit din nou despre deputat si despre propunerea sa de a se face parteneriat civil pentru homosexuali si pentru heterosexuali. Edilul considera "tampita" aceasta varianta.

"Am gresit; e tampita rau", a spus Mazare, contactat de jurnalistii de la Replica Online si intrebat despre propunerea lui Cernea.

Cernea vrea reglementarea parteneriatului civil intre heterosexuali si intre persoane de acelasi sex

Arhiepiscopul Tomisului: Omul acesta are nevoie de psiholog

Socat de aceasta propunere se arata si IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului.

"Doamne fereste! Numai la asta nu ne asteptam. Daca face asemenea propunere, inseamna ca este un om cu gandire confuza, bolnava. Nu se explica altfel. Nu ai cum sa gandesti asa ceva, daca traiesti in normalitate si privesti lucrurile intr-o fire a lor. Eu am spus ca este de compatimit.

Omul acesta are nevoie de psiholog. Dupa psiholog trebuie sa urmeze duhovnicul. Psihologul trebuie sa-i insufle ideea ca nu suntem ai nimanui si ca lucrurile nu se fac numai instinctual. Aceste persoane, care ajung in starea aceasta, isi anuleaza ratiunea. Ele actioneaza numai sub imperiul instinctului. Pacat ca si dansul este in aceasta situatie", a spus arhiepiscopul Tomisului.

Mircea Solcanu: Redus Cernea

O alta reactie vine din partea lui Mircea Solcanu, membru declarat al comunitatii gay.

"Redus Cernea. Vad astazi in presa ca Remus Cernea, deputatul care crede ca woodstock nu s-a terminat, ca o sa propuna ca minoritatile sexuale sa beneficieze de acel parteneriat civil, ceea ce este corect, dar la cat de bun comunicator este ...Redus(e) sunt sansele ca aceasta initiativa sa aiba vreo sansa.

Trebuie sa precizez ca sunt de acord cu Radu Mazare care il considera: tampit; iar asta o spune un om care ar trebui sa il aplaude pe deputatul in a carui circumscriptie ma aflu cu drept de vot", a scris Solcanu pe pagina sa de Facebook.

El a mai spus ca o "gasca de homosexuali" l-au investit pe Cernea sa faca lobby pentru aceasta initiativa si "el cred ca a inteles ca Lobby e ca Bobby, din Dallas".

"In concluzie cred ca venita din partea domniei voastre initiativa o sa ne indeparteze pe noi, ceilalti homosexuali care nu ne simtim reprezentanti de mata, de pactul civil de care unele cupluri heterosexuale sau homosexuale, chiar au nevoie!", a notat prezentatorul TV.

Deputatul USL Remus Cernea a anuntat ca vrea sa initieze un proiect de lege pentru reglementarea parteneriatului civil intre heterosexuali si intre persoanele de acelasi sex, sustinand ca acest model este aplicat in mai multe tari europene.

In aceasta saptamana, Cernea a mai fost tinta unor declaratii dure dupa ce a propus ca biserica sa nu mai fie finantata de la bugetul de stat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Mazare Cernea tampita, #Mazare Cernea parteneriat civil, #Mazare Cernea e tampit, #Cernea parteneriat civil , #primar Constanta