Mazare, despre denunturile lui Strutinsky si Martin: Soparle bagate de procurori

Miercuri, 18 Martie 2015, ora 21:59
4471 citiri
Mazare, despre denunturile lui Strutinsky si Martin: Soparle bagate de procurori
Foto: Arhiva B1 TV

Radu Mazare a spus, miercuri seara, cand a ajuns la Constanta, ca informatiile potrivit carora, omul de afaceri Sorin Strutinsky si deputatul Eduard Martin l-ar fi denuntat la DNA sunt "soparle" ale procurorilor anticoruptie facute publice prin intermediul presei, lasand sa se subinteleaga ca cei doi sunt oameni cu coloana vertebrala si prieteni adevarati ai lui.

"Acum, m-a vrut la arest cine se gaseste la arest in momentul asta, domnul Georgescu de la ANI, pentru ca dosarul este facut in urma reclamatiei pe care a facut-o dumnealui ca si sef, iar ca inspector (...) o cucoana care a lucrat in primarie, pe care am dat-o afara, i-am imputat niste bani si atunci s-a hotarat sa se razbune. Dar... asa e viata, bagati bine la cap, faci bine, bine gasesti, vrei sa faci rau, la un moment dat se intoarce. (...) Erau mai multi ziaristi care spuneau ca, vai, Strutinsky face denunturi impotriva mea, Martin la fel.

Astea sunt soparle bagate prin intermediul presei, pentru ca nu ar avea ce denunturi sa faca. Unu. Si doi, se stie ca exista si oameni cu coloana vertebrala si prieteni adevarati. Chiar daca ne-am obisnuit sa fie ca in anii '50 cand se denuntau intre ei numai ca sa-si scape rudele, sotii, fratii, exista inca oameni, barbati adevarati", a afirmat Radu Mazare.

Radu Mazare se simte "haituit": Sunt o tinta, un trofeu. Vreau si eu sa traiesc! (Video)

Marti seara, magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitiei au respins solicitarea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva pentru 30 de zile a primarului Constantei, Radu Mazare, dupa ce acesta a fost retinut in arestul Politiei Capitalei pentru 24 de ore, fiind acuzat de trei infractiuni de luare de mita, abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, precum si doua infractiuni de conflict de interese.

In acelasi dosar, DNA a cerut arestarea preventiva si a omului de afaceri Sorin Strutinsky, arestat in alta cauza, pentru trei infractiuni de complicitate la luare de mita.

Potrivit unor surse judiciare, in dosarul lui Radu Mazare este cercetat penal si deputatul PSD Eduard Martin.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mazare denunt Sorin Strutinsky, #Mazare denunt Eduard Martin, #Mazare DNA dosare , #primar Constanta
Comentarii
Poza Constant
Constant
rank 5
Declaratiile unui Mazare sint la fel de credibile ca si declaratiile
Poza Constant
Constant
rank 5