Mazare: Ii dau in judecata pe ziaristii care au scris ca am dat mancare la babe

Miercuri, 18 Iunie 2008, ora 20:15
2382 citiri
Mazare: Ii dau in judecata pe ziaristii care au scris ca am dat mancare la babe

Primarul din Constanta, Radu Mazare, ameninta ca ii va da in judecata pe ziaristii care au scris despre el "lucruri nereale", precum acela ca "a dat de mancare la babe ca sa castige alegerile".

Mai multe publicatii centrale au relatat faptul ca Mazare s-a laudat luni, la sedinta conducerii PSD de la Bucuresti, ca ar fi castigat alegerile dupa ce "ar fi dat de mancare la babe".

Radu Mazare vrea sa ii dea in judecata pe cei care au scris "aceste neadevaruri" si sa doneze oamenilor nevoiasi banii castigati in urma proceselor, relateaza NewsIn.

Primarul a explicat ca, la sedinta de Birou Permanent National a PSD desfasurata luni, la Bucuresti, a vorbit doar despre programul pe care il are in vedere pentru ajutorarea persoanelor in varsta.

"Le-am spus ca dam de mancare persoanelor in varsta si nevoiase o data la doua luni, iar din septembrie o sa le dam o data pe luna", a spus Mazare.

Mazare sustine ca jurnalistii au ceva impotriva lui si de aceea i-ar fi modificat declaratiile.

"Declaratiile au aparut in Evenimentul zilei, ziarul subordonat presedintelui Traian Basescu, in Gandul, Ziua, toate sunt ziare care au fost impotriva noastra. Eu nu am dat niciodata o asemenea declaratie", a sustinut Mazare.

"Sunt ziare care isi varsa obida pentru faptul ca am castigat cu 70% ca si ziarele locale care si-au varsat obida si in campania electorala si si-o varsa si acum", a mai adaugat edilul constantean.

Radu Mazare a amintit de faptul ca, pe vremea cand era ziarist, a castigat un proces la CEDO si ca, de cand este edil, a castigat mai multe procese cu ziaristi.

"De cate ori o sa scrieti cum ati scris si acum, niste declaratii sau lucruri nereale, mergem la Tribunal si lucrurile se lamuresc. De cate ori scrieti, mergem la tribunal, va iau banii si ii dau persoanelor nevoiase", le-a spus Radu Mazare ziaristilor prezenti la sedinta de constituire a Consiliului Local Municipal Constanta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Radu Mazăre află astăzi dacă va scăpa din închisoare, după ce a executat mai puțin de jumătate din cei 9 ani
Radu Mazăre află astăzi dacă va scăpa din închisoare, după ce a executat mai puțin de jumătate din cei 9 ani
Judecătoria Sectorului 4 este aşteptată să se pronunţe miercuri în legătură cu cererea de liberare condiţionată formulată de fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre. Primul termen...
Amenințări cu arma în Constanța. Un șofer a scos pistolul din cauza șicanărilor în trafic
Amenințări cu arma în Constanța. Un șofer a scos pistolul din cauza șicanărilor în trafic
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că poliţiştii din Eforie au fost sesizaţi, joi seara, cu privind la faptul că în timp ce se deplasa cu...
#Radu Mazare, #Constanta, #judecata, #proces, #calomnie , #primar Constanta