Mazare: Mai bine la vot condus de asistente decat la beci condus de mascati

Duminica, 25 Mai 2014, ora 15:24
2123 citiri
Mazare: Mai bine la vot condus de asistente decat la beci condus de mascati
Foto: Ziua de Constanta

Primarul Constantei, Radu Mazare, a venit, duminica, la vot imbracat in haine kaki si cu bereta rosie pe cap, fiind insotit de sase tinere, el spunand ca si-a exprimat optiunea electorala pentru ca Portul Constanta "sa fie partial al autoritatii locale, asa cum e in toata Europa".

Radu Mazare a sosit putin dupa ora 12.00, la sectia de votare amenajata la Scoala Gimnaziala 24 din Constanta, fiind imbracat in tinuta kaki si avand bereta rosie pe cap, cu care a aparut si la alte evenimente. El a venit insotit de sase tinere care au purtat tot haine kaki.

"Am ales unele asistente care sa vina cu mine la vot si mai am niste asistente care o sa vina diseara cand o sa premiez echipajele velierelor. (Mazare va premia, duminica seara, castigatorii Regatei Marii Negre si va acorda o diploma navei scoala Mircea din partea CJ - n.red.). Le-am ales ca au fost in club aseara", a spus Mazare, inainte de a intra in sectia de votare.

Romania voteaza: Mita electorala in paine, papuci si bere

Dupa ce jurnalistii i-au spus lui Mazare ca ultima oara cand a venit insotit de tinere la o sectie de votare a fost cercetat de autoritati, primarul a afirmat ca "unii au vrut sa-i creeze atunci probleme".

"Au vrut sa-mi creeze unii niste probleme de care sper sa scapam, dar nu mi-au creat nicio problema. Stiti cand vor sta lucrurile altfel in Romania? Stiti cu totii. Cand o sa scapam de...", a spus Mazare.

Voteaza pentru Portul Constanta

Primarul a spus apoi ca voteaza pentru ca Portul Constanta sa treaca, fie si partial, la autoritatile locale, asa cum se intampla in Europa.

"Votez pentru Constanta, pentru un port al Constantei, asa cum este in Europa si mai exact pentru ca vrem sa fim ca in Europa, adica portul sa fie partial al autoritatii locale, asa cum e in toata Europa, nu pentru cine zice ca e european si vrea sa faca altfel, sa-l tina pentru milionari", a spus Radu Mazare.

Ulterior, tinerele care il insoteau pe primar au fost intrebate daca vor vota, una dintre ele raspunzand ca nu are voie, iar alta spunand ca o sa mearga la vot.

Mazare a adaugat: "Facem educatie civica cu tineretul", intrand apoi in sectia de votare urmat de cele sase fete. Dupa ce a votat, primarul a spus ca "este mai bine la vot condus de asistente decat la beci condus de mascati".

De asemenea, Mazare i-a indemnat pe oameni sa mearga la vot, intrucat nu voteaza doar pentru Europa, ci si pentru ei.

"Ar trebui sa iasa la vot pentru ca voteaza nu atat pentru Europa, cat voteaza pentru ei, cel putin in Constanta voteaza pentru mine ca sa pot sa-i ajut pe ei", a spus Mazare.

Basescu, scuipat de un barbat la Constanta (Video)

Intrebat ce parere are despre gestul barbatului care l-a scuipat pe Traian Basescu, Mazare a raspuns: "E relatia lui Basescu, dupa zece ani in care a fost presedinte, cu poporul".

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Radu Mazare vot, #Radu Mazare alegeri, #Radu Mazare vor fete , #primar Constanta