Mazare: Sunt dispus sa dau Cazinoul pe un leu ministerelor Culturii si Turismului

Sambata, 30 Iulie 2011, ora 11:14
1408 citiri
Mazare: Sunt dispus sa dau Cazinoul pe un leu ministerelor Culturii si Turismului
Foto: Arhiva

Primarul din Constanta, Radu Mazare, spune ca este dispus sa vanda Cazinoul cu un leu, Ministerului Culturii si Ministerului Turismului, pentru a fi reabilitat si modernizat. El a dat de inteles ca a trimis in acest sens adrese celor doua institutii si ca asteapta un raspuns.

"Am auzit optiuni ca ar fi dispuse ministerele, Guvernul, sa-l preia si sa-l repare. Va rog frumos, acum initiez hotarare de Consiliu Local, vi-l dau cu un leu sa-l reparati si apoi sa-l administrati cum stiti dumneavoastra. Pe noi ne intereseaza sa fie reparat si sa-si produca functiunea, sa aduca turisti, sa devina un obiectiv, sa aduca jucatori care sa joace in cazino si sa cheltuiasca in Constanta", a spus Mazare la o dezbatere legata de situatia cazinoulu, potrivit Mediafax.

Prefectul judetului Constanta, Claudiu Palaz, prezent si el la discutii, il contrazice insa pe primarul Mazare si spune ca o cladire nu trebuie sa aduca profit.

"Sunt convins ca in general cladirile publice nu aduc profit, nu cred ca sala polivalenta care se doreste a fi facuta de catre Consiliul Judetean isi va recupera banii asa de repede. Cladirile publice nu se fac sa aduca profit autoritatii locale, ele se fac pentru cetatean. Ca reusim prin anumite actiuni adiacente sa aduca un plus de banuti e foarte bine, dar nu trebuie vazuta ca un business", a explicat Palaz, potrivit sursei citate.

In opinia sa, angajatii Primariei ar fi trebuit sa urmareasca derularea contractului de concesiune pentru Cazinou si sa-l opreasca daca acesta nu era respectat.

Mazare a reactionat imediat si a replicat ca nu a venit la dezbatere ca sa fie cercetat.

"Domnule prefect, vreti sa incetati cu acuzatiile astea, ca numai anchete faceti ! Toti basistii astia, de sase ani, faceti numai anchete in Romania. Nu am venit aici sa ma cercetati!", a spus Mazare.

Edilul a anuntat in repetate randuri ca intentioneaza sa vanda Cazinoul din Constanta deoarece nu are fonduri pentru reabilitarea cladirii, dupa ce a incetat contractul cu firma care concesionase acest obiectiv in urma cu patru ani.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#primar Constanta Radu Mazare, #Cazinou Constanta reabilitat , #primar Constanta
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
deci Mazare e proprietarul cazinoului din Constanta !