Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Radu Mazare, cu un Jaguar la parada motociclistilor: Prefer masinile vehi si fetele noi

Sambata, 14 Iunie 2014, ora 17:55
4512 citiri
Radu Mazare, cu un Jaguar la parada motociclistilor: Prefer masinile vehi si fetele noi
Foto: Arhiva

Primarul Radu Mazare a deschis, sambata, la Mamaia, parada motociclistilor, el preferand insa sa mearga la volanul unui autoturism Jaguar decapotabil, insotit de o tanara blonda, spunand ca nu este pasionat de motoare, ci de "masini vechi si fete noi".

Mazare a venit in campingul din Mamaia Nord, de unde a pornit parada motociclistilor, la volanul unui autoturism Jaguar decapotabil cu doua locuri, in dreapta sa aflandu-se o tanara blonda, despre care primarul a spus ca este o "achizitie noua".

Radu Mazare a fost imbracat cu o camasa cu motive florale, spunand ca vestimentatia sa este inspirata din cea a anilor '70 si ca a ales aceasta perioada deoarece masina pe care o conduce este din acele timpuri.

Primarul a mai spus ca ii plac oamenii care au pasiuni pentru ca o pasiune da un sens vietii.

"Mie imi plac oamenii care au pasiuni. Eu am pasiuni masinile vechi si fetele noi, ei au pasiuni motoarele. In viata este foarte bine sa ai o pasiune ca iti da un sens al vietii", a afirmat Radu Mazare.

Intrebat daca masina sa este o achizitie noua, primarul a raspuns: "Nu e o masina noua, e o masina veche, are patruzeci de ani. Daca nu am avut si eu bani sa iau una noua, am luat una veche. Dar fata e noua, sa stii. Masina e veche, fata-i noua", a raspuns Mazare razand.

Intrebat, de asemenea, cand va conduce o motocicleta, Radu Mazare a spus ca nu are pasiunea motoarelor si ca ii plac bicicletele, dar ca se facea de ras daca venea cu una.

"Nu poti sa ai toate pasiunile in viata, cum nu poti sa ai nici toate femeile. Asa ca nu o am pe asta cu motoarele. Stii cu ce am? Cu bicicleta. Dar ma faceam de ras daca veneam cu bicicleta", a spus Mazare.

La eveniment a participat si presedintele Asociatiei Litoral - Delta Dunarii, Corina Martin, care a mentionat ca la aceasta parada participa peste 700 de motocliclisti din Romania si alte tari din Europa.

"Este un eveniment de mare amploare si de mare atractie, este a saptea editie a Seawolves Bike Fest, un eveniment pe care Asociatia Litoral - Delta Dunarii il sustine inca de la prima sa editie. Al saptelea an ne aduce peste 700 de motociclisti in acest moment aici in Mamaia Nord, sunt participanti din foarte multe tari din Europa, iar Asociatia Litoral - Delta Dunarii nu doar ca sustine acest eveniment, ci promoveaza statiunea Mamaia", a afirmat Corina Martin, care a venit cu o casca si o vesta de motociclist si, desi detine si o motocicleta, a decis ca la parada sa mearga alaturi de un profesionist.

Radu Mazare a promis ca anul viitor aceasta parada se va desfasura pe faleza din Mamaia, pe acolo pe unde trec carele alegorice in timpul carnavalului.

Apoi, Mazare s-a urcat in autoturismul sau si a deschis parada, el fiind urmat de peste 700 de motocliclisti. Ei au traversat statiunea Mamaia, au mers apoi pe principalele bulevarde din municipiul Constanta, dupa care au revenit in campingul din Mamaia Nord, care gazduieste, intre 13 si 15 iunie, Seawolves Bike Fest, o manifestare dedicata iubitorilor de motociclete. Pe langa aceasta parada, motociclistii vor avea parte de diverse concursuri si concerte rock.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Mazare Jaguar parada motociclistilor , #primar Constanta