Radu Mazare si Loredana au lansat oficial imnul "Viva Mamaia" (Video)

Joi, 02 Mai 2013, ora 12:15
5118 citiri
Radu Mazare si Loredana au lansat oficial imnul "Viva Mamaia" (Video)
Foto: Pro Tv

Imnul statiunii Mamaia a fost lansat oficial, miercuri seara, intr-un club, de primarul Constantei, Radu Mazare, Loredana si rapper-ul Cabron, interpreti ai melodiei care se doreste a fi hitul sezonului estival.

Alaturi de Loredana, nonconformistul primar al Constantei a urcat pe scena costumat in salvamar, stilul anilor '50, insotit de mai multe tinere care purtau aceeasi vestimentatie.

"Tot ceea ce facem noi aici este rezultatul unui efort comun al nostru, al Loredanei, anul acesta, al patronatului - hotelieri, proprietari de cluburi, de restaurante, al asociatiei de promovare Litoral", a afirmat primarul Constantei, apreciind modul profesionist de a munci al Loredanei.

"Am plecat pe la 4:30 de pe plaja de la filmarea clipului, ea la 8:00. Toti dansatorii erau lesinati de oboseala, iar Lori tot spunea 'nu-i buna dubla asta, mai trage o data'", a povestit edilul.

Loredana a sustinut ca l-a "descoperit" pe Radu Mazare drept cel mai "cool" primar din toata lumea si ca la fel ca el ar trebui sa fie toti edilii.

Cine a finantat videoclipul

Referitor la promovarea litoralului romanesc, Radu Mazare a precizat ca aceasta nu se poate face cu fonduri europene din cauza master-planului pentru turismul tarii noastre care a fost facut necorespunzator de fosta guvernare.

"De un an de zile de cand s-a schimbat guvernul nu am reusit sa cheltuim un euro din banii europeni pentru promovarea litoralului. Si asta pentru ca in master-planul de turism al Romaniei, care a fost adoptat acum doi ani de zile, litoralul a fost sters.

S-a considerat ca nu reprezinta o destinatie turistica. Si sunt bani europeni, mai sunt vreo 50 de milioane de euro, dar care pe promovare nu se pot cheltui", a explicat primarul Constantei.

Prezenta la eveniment, vicepresedinta Autoritatii Nationale pentru Turism, Mirela Matichescu, a declarat ca este necesar "a se crea un brand" din litoralul romanesc, asa cum a reusit Mazare sa faca in ceea ce priveste statiunea Mamaia.

Buna colaborare dintre reprezentantii administratiei locale si agentii economici din statiunea Mamaia a fost evidentiata si de presedintii Asociatiei Litoral - Delta Dunarii si Asociatiei Patronale Mamaia, Corina Martin, respectiv, Nicolae Bucovala.

"Ceea ce vedeti in seara aceasta este rodul unei munci asidue si cred ca putem vorbi de o simbioza intre autoritatile locale si investitorii din statiunea Mamaia. (...) Vorbind de brandul statiunea Mamaia, incepand din iunie vom incasa taxa de promovare si vom ridica si mai mult Mamaia", a afirmat Bucovala, facand referire la taxe de promovare a statiunii Mamaia care se va percepe de la agentii economici si proprietarii de apartamente din statiune, taxa aprobata zilele trecute intr-o sedinta a Consiliului Local Municipal Constanta.

Radu Mazare preciza in respectiva sedinta ca "prima cheltuiala" care se va face din taxa de promovare va fi cea pentru realizarea imnului statiunii si a filmarilor pentru videoclip, valoarea fiind de "doar" aproximativ 34.000 de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Mazare Loredana Imn Mamaia, #Mazare lansare imn Mamaia, #Mazare imbracat salvamar , #primar Constanta