Mazare: Fenechiu nu stie nimic despre port, e moldovean

Miercuri, 27 Martie 2013, ora 16:38
2461 citiri
Mazare: Fenechiu nu stie nimic despre port, e moldovean
Foto: Arhiva

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat marti ca daca portul Constanta nu va fi preluat de administratia locala, relatia sa cu Victor Ponta va avea de suferit. Mazare nu s-a aratat ingrijorat de opozitia ministrului Transporturilor pe acest subiect pentru ca "Fenechiu este moldovean si la Moldova nu sunt porturi".

"N-am nimic cu Ponta. Relatia dintre noi este, deocamdata, buna, sa vedem cum se finalizeaza problema Portului", a spus Mazare in sedinta de Consiliu Local, citat de Replica.

Radu Mazare doreste ca Portul Constanta sa treaca din administrarea Ministerului Transporturilor in cea a administratiilor locale. Astfel, Consiliul Local Constanta sa detina 51% din actiunile Portului, Consililul Judetean Constanta - 15%, Consiliul Local Agigea - 5%, Consiliul Local Navodari - 4% si Consiliul Local Municipal Mangalia - 3%.

Primarul Constantei a precizat ca asteapta ca premieul Ponta sa ze tina de cuvant si sa transfere Portul Constanta in administrarea autoritatilor locale.

" Il cred pe cuvant, pana la proba contrarie. Daca lucrurile nu vor sta asa, o sa am si eu o atitudine in consecinta, una categorica. Sunt un om de onoare, cand spun ceva, fac, ma tin de cuvant. Astept acelasi lucru de la premier", a atentionat Mazare.

El a adaugat ca nu a discutat nimic pe subiectul portului cu ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, intrucat acesta "este moldovean".

"Eu n-am vorbit cu nici un Fenechiu, nu ma intereseaza Fenechiu. Eu am discutat cu Ponta despre Port. Fenechiu, Menechiu, ce zice el... oricum, nu stie despre port, ca e moldovean si la Moldovanu sunt porturi", a subliniat Mazare.

Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#Radu Mazare Portul Constanta, #radu Mazare Ponta port, #radu Mazare Fenechiu port , #PSD