Mazare: Tara asta merge in cap

Joi, 04 Februarie 2010, ora 12:18
4085 citiri
Mazare: Tara asta merge in cap
Foto: Antena 3

Imbracat intr-un sacou rosu ca sangele, Radu Mazare si-a facut aparitia la Consiliul National al PSD de joi in stilu-i caracteristic. El le-a spus jurnalistilor ca nu s-a decis daca va candida la presedintia PSD.

"Tara asta merge in cap, asta e clar. Si trebuie cineva sa o ia si sa o puna pe drumul cel bun. Este cu sange cel care poate sa faca lucrul asta. Mie nu mi-e frica si stiti asta", a declarat Radu Mazare.

Intrebat de jurnalisti de ce nu si-a pus bereta rosie, primarul orasului Constanta a replicat: "Nu am bereta rosie pentru ca nu m-am hotarat inca. Daca ma vedeti cu patru soldati-soldate in spate, la tribuna, inseamna ca m-am hotarat". Acesta si-a explicat alegerea vestimentara - sacoul rosu cu insertii aurii - astfel: "Haina mea e rosie de la inima".

"Mi s-a propus de multe ori sa candidez. Ma mai gandesc si la asta. Pot sa stii daca nu ma imbrac militar si candidez?", a spus acesta, la finalul unei conferinte de presa. "PSD are nevoie de un lider cu sange, ca mine, spre exemplu", declarat Radu Mazare, luni.

Mazare a lasat sa se inteleaga ca are sanse de a obtine postul: "Nu excludeti nici posibilitatea asta. Dar imi pun basca rosie, aia din campanie. S-ar putea sa fie o surpriza, de obicei eu cand candidez si adun voturi".

USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
#Radu Mazare Consiliu National PSD, #Radu Mazare candidatura PSD, #Radu Mazare bereta rosie , #PSD
Comentarii
Poza OSIRIS
OSIRIS
rank 5
Daca "Tara asta merge in cap" atunci Mazare, tu ESTI cazut in cap! Iar daca chiar tara merge in cap, merge datorita VOUA, LICHELELOR COMUNISTE, HOTILOR si SMENARILOR PZD-isti!