Cum a fost prima parada "Mamaia Style" fara Radu Mazare

Duminica, 19 Iulie 2015, ora 11:25
6007 citiri
Cum a fost prima parada "Mamaia Style" fara Radu Mazare
Foto: Arhiva Facebook/Ovidiu Oprea/Asociatia Litoral - Delta Dunarii

Mii de turisti si constanteni au asistat, sambata seara, la prima parada "Mamaia Style" din acest an, la care au luat parte masini de epoca, motociclisti si cai, spectacolul continuand apoi in Piateta Cazino cu un show ecvestru si un spectacol latino.

Asociatia Litoral-Delta Dunarii a organizat sambata, prima parada "Mamaia Style" din acest an, din cele trei care sunt programate sa aiba loc in sezonul estival 2015.

Din parcarea aflata langa Telegondola au plecat, in jurul orei 20:00, pe faleza din Mamaia un autobuz etajat, in care erau prietenii de pe Facebook ai Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, motociclisti si masini de epoca, iar in paralel cu acestea au pornit si patru cai si doua trasuri, punctul de intalnire fiind Piateta Cazino.

Presedintele Asociatiei Litoral - Delta Dunarii, Corina Martin (foto centru, coronita de flori), insotita de mai multe tinere in costume de carnaval, a urcat in autobuzul etajat. Pe drum, persoanele aflate pe faleza au fotografiat parada, punctul de atractie fiind reprezentat de autoturismele de epoca, printre care s-au aflat Lincoln, Pontiac, Mercedes, Alfa Romeo, Mercedes si Dacia 1300, unii turisti oprind chiar unele masini pentru a face poze cu acestea.

In Piateta Cazino a inceput apoi un spectacol ecvestru sustinut de cai de la Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta. Cu aceasta ocazie cei prezenti in zona au putut admira cabalinele, care au mers cand la trap, cand la galop si au putut invata cateva ceva despre aceste rase, pe timpul desfasurarii spectacolului un expert in domeniu prezentand informatii despre caii prezenti la show.

Seara s-a incheiat cu un spectacol latino in care turistii si constantenii au putut admira dansuri executate de profesionisti.

Un alt moment important pentru cei aflati in centrul statiunii l-a reprezentant aparitia in Piateta Cazino a carului alegoric al unui club din Mamaia, care a atras toata atentia, iar aparatele foto si telefoanele le-au imortalizat pe dansatoarele de pe car.

Car alegoric pentru ca asa i-a obisnuit Mazare

Presedintele Asociatiei Litoral - Delta Dunarii, Corina Martin, a declarat, la finalul manifestarii, ca parada a fost bine primita si ca turistii s-au obisnuit ca in Mamaia sa aiba parte de diferite evenimente.

"Am urcat in mod special in prima masina care a deschis de fapt parada, in autobuzul cu prietenii de pe Facebook, acolo au fost si personajele noastre de carnaval care au avut insemnele Mamaia Style. Am fost foarte bine primiti, asta ne dovedeste ca aceste parade erau un element asteptat, oamenii sunt obisnuiti ca in Mamaia sa aiba loc evenimente si ei sa faca parte din aceste evenimente.

Paradele sunt un element foarte gustate avem alaturi de noi si un car alegoric pentru ca oamenii sunt obisnuiti cu un anumit stil la Mamaia. Incercam sa aducem elemente care sa incante toate gusturile, toate preferintele, toate varstele, de aceea si show-ul ecvestru, dar si un car alegoric", a afirmat Corina Martin.

Nu toti oamenii aflati in Piateta Cazino au apreciat spectacolul oferit, unii dintre ei spunand ca fostul primar al Constantei Radu Mazare era farmecul acestor spectacole, el fiind timp de trei ani consecutiv organizatorul si vedeta principala a carnavalului din Mamaia.

Corina Martin sustine ca se astepta la aceste reactii, dar ca cel mai important este ca in Mamaia sa aiba loc diferite evenimente in aceasta vara.

"Ne asteptam ca fiind primul eveniment care deschide seria acestei veri sa se poata face inca o comparatie intre ceeea ce era si ce asteptau oamenii sa fie ca in anii trecuti si ceea ce se intampla acum. Dupa cum stim si in anii trecuti existau si voci care nu au agreat acest tip de eveniment.

In continuare, oamenii se vor imparti ca preferinte si gusturi. Cred ca cel mai important este ca in Mamaia sa se intample evenimente, gusturile oamenilor se mai si educa in timp, se mai si modifica, in fiecare an trebuie sa vii cu noutati, nu mai poti veni cu ce a fost, dar trebuie sa recunoastem ca nu-l mai avem pe Radu Mazare, asta nu poate fi schimbat in acest moment, dar trebuie sa continuam sa oferim evenimente si asta vom face", a explicat Corina Martin.

Ea a spus ca printre evenimentele care vor avea loc in aceasta vara in Mamaia se numara spectacole de moda, de muzica, evenimente sportive, Festivalul Antic Tomis.

SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
România a jucat un rol crucial în promovarea securităţii şi cooperării în cadrul NATO, contribuind la operaţiunile de menţinere a păcii şi sporind interoperabilitatea între statele...
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
#parada Mamaia car alegoric, #Parada Mamaia Radu Mazare DNA , #stiri Radu Mazare
Comentarii
Poza multimax
multimax
rank 5
O parada fara paparuda nr. 1
Poza Emigrantul-Anonim
Emigrantul-Anonim
rank 5
"spectacol ecvestru sustinut de caiParadele, element foarte gustate"