Ziare.com

Deputatul evreilor: Justitia sa isi faca datoria in cazul lui Mazare

Marti, 21 Iulie 2009, ora 22:52

   

Deputatul evreilor: Justitia sa isi faca datoria in cazul lui Mazare
Deputatul Aurel Vainer, presedintele Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania(FCER), este de parere ca afisarea primarului Constantei, Radu Mazare intr-o uniforma nazista este un act "blamabil" si "condamnabil din punct de vedere moral".

"Sper ca justitia sa isi faca datoria in acest caz. Afisarea publica a unei uniforme naziste este ilegala potrivit legilor din Romania. Uniforma aceea a fost purtata in al doilea razboi mondial de soldatii care au luptat impotriva statelor democrate. A fost purtata de oamenii care au comis crime de razboi.

Poporul meu a suferit enorm deoarece este vorba despre 6 milioane de oameni care au fost ucisi de regimul hitlerist", a declarat Aurel Vainer, pentru InPolitics.

"Nu ne-a facut nicio placere sa il vedem pe Radu Mazare imbracat intr-o uniforma nazista. Orasul Constanta, fiind la mare, ar trebui sa fie un oras al deschiderii, al tolerantei. Nu este normal sa faci parada cu o uniforma a Wehrmacht-ului", a mai spus presedintele FCER.

Edilul de la Constanta, Radu Mazare, a aparut duminica, la o parada de moda, impreuna cu fiul sau, costumat in nazist.

In cadrul paradei de moda "Mamaia Milano Nights" din Piata Cazino din Mamaia, s-au prezentat costumatii din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial. Spectacolul, garnisit cu muzica, body-ballet si street dance, i-a avut ca protagonisti pe primarul Constantei si pe fiul sau, care au fost aplaudati de public.

Liderul PSD Constanta, Radu Mazare, a declarat ca s-a imbracat in uniforma de nazist fiind inspirat de filmul "Operatiunea Walkirie", unde personaj principal este un ofiter german care dorea "sa scape tara de un dictator nebun".

Rugat sa comenteze faptul ca un ONG a facut o sesizare la Procurorul General dupa ce s-a imbracat la o prezentare de moda in uniforma de nazist, Mazare a replicat: "Ce sa facem? La cate plangeri am eu, una in plus mai este o problema?".

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2414 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
35 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Inca unul care se baga in seama!!!

Ce sa spun nu mai poti dormi noptile de cosmaruri numai pentru ca, a imbracat Mazare o uniforma a armatei germane? Cind o veni ziua cind veti plinge si voi evreii de zecile si zecile de milioane de oameni nevinovati omoriti in numele ideologiei proletare puse in practica in Rusia si Romania de uscaturile din padurea voastra ce tot o vopsiti in verde? Si cind o veni vreme sa mai stati si prin tara voastra si sa nu va deveniti presedinti, parlamentari si membri de guvern prin tari aiurea-n lume. In Romania trebui data o lege a paritatii astfel incit citi parlamentari evrei sunt in Parlamentul tarii tot atitia parlamnetari romani sa fie in Knestul lor. Idem pentru presedinti si membri ai guvernului.

 

gelule ,driblezi ca hagi !

cred ca orice persoana cu un IQ mai mare de 80 poate sa-si dea seama ca gestul lui mazare a fost o provocare bine pusa la punct dar tot ce fac intelectualii patriei s-au strins pe ziare.com si ii gasesc zcuze unuia care pina la acest incident era contestat intr-o proportie covarsitoare . am mai spus-o si o mai spun ,nu evreii sunt vinovati pentru viata mizerabila pe care o duceti !
nu ei sunt cei care va mint la alegeri ,dupa care va scuipa in fata 4 ani de-am ajuns in coada europei pe toate planurile .e un adevar !. nu evreii sunt cei care fac de rusine aceasta tara minunata .incepind cu cei care o conduc ,pina la cel ce-i violeaza fata unuia dintr-o tara care si-a deschis portile si ne-a primit la el acasa si sa cistigam si noi o existenta mai buna. dealungul istoriei evreii au fost un vinovat convenabil pentru multe situatii necreeate de ei
azi ne injurati si maine ne trezitm in aceasi mizerie ca si ieri ,condusi de aceiasi ticalosi si ne mai miram, de ce nimic nu se schimba? toata lumea ne arata cu degetul dar noi traim pe o alta planeta. daca vreti schimbare, incetati sa mai faceti din mazare o victima ,mazare care va pune sa platiti dreptul de a calca in Mamaia,pamint romanesc,pentru simplu fapt ca nu sunteti din Constanta ,dar desigur tot evreii sunt de vina.
frati romani (de toate nationalitatile),daca vreti schimbare ,nu mai puneti botul,schimbati pe cei care va fura si mint zi de zi in balamucul din viata politica din Romania . daca daca romanii ar fi uniti ca noi evreii ,excrocii astea n-ar rezista mai mult de daua saptamini ! asa ca, gelule ,tu ce vrei de fapt ?
si scuze ,daca gelu merita sa fie primul ,cred ca eu merit sa fiu macar al doi-lea
shalom

 

din nefericire

mazare a ajuns acum simultan pe cnn.com si bbc europe! inca un motiv sa ne "mindrim". ai nostrii ca brazii...cu mucii pe piept...leguma nationala ar trebui sa-si ceara scuze nu numai de la evrei dar si de la romanii.

 

da dar ...

uite ca a inteles gafa pe care a facut-o si dupa cum o arata si clipul de pe ziare.com ,si-a cerut scuze.
Se pare ca totusi este mai "orientat" decit marea majoritate a politicienilor de la noi.
Indiferent de parerile pro si contra , este vorba de o problema politica internationala peste tot in lume .
Poate creea mici probleme diplomatice Romaniei si se pare ca Mazare a sesizat repede ca n-a fost prea inspirat.
Avem destule pe cap ca sa ne mai ocupam si de asa ceva .

sasu cu el cu tot, lepre ce sunteti amindoi!!!

" 1949-1950 - Activitate in Comertul de Stat
1950-1959 - Activitate in Statistică, Directia Centrală de Statistică
1959-1962 - Activitate in constructii, la I.C.M. nr.3, Bucuresti
1962-1990 - Activitate de cercetare stiintifică - Cercetător Stiintific Principal gradul II si gradul I la Institutul de Cercetări Comerciale si la Institutul pentru Cercetarea Comertului Interior si al Comertului". Bai cretine cind Vainer ocupa functii inalte la Institutul de Statistica, oare cine lucra acolo?, ofiteri si generali ai armatie romane, cadre universitare, preoti si oameni de caracter adevarat erau impuscati din ordinul sefilor din aparatul de partid si de stat, foarte multi dintre ei de origine evreiasca. Iar Vainer nu s-a depus carnetul de partid drept urmare a crimelor comise si de conationalii lui. A trait bine chiar foarte bine frecind menta la Intitutul de Statistica din timpul orinduirii proletare. Iar acum s-a trezit sa nu mai doarma noaptea de supare cum ca, Mazare a imbracat o uniforma a armatei germane. Asa ca, plimba bai ursul cu leprele ca, tine si cu cele ca, Vainer si scuteste-ne de a ne mai jigni pe noi ca, romani cum ca, nu va iubim uscaturile din padurea voastre pe care toata padurea vostra le tine in brate.

securistul gelu

macar acum stim cine esti ! securistule !~securistule ! securistule!

mama ce balada

balada lui gelu .da gelule ai dreptate pina si ceausescu cred ca a fost evreu . bravo ,ai deconspirat totul .
ba tu te lafai in ra-hat si te miri de ce puti tot timpul a kk-a.te minti singur ,scuze mai ai si citiva strunfi ce te voteaza cu fidelitate ,strunfi colegi de sectie probabil.sa vedem pe cine mai minti la haga.

sasu, bai do..bi..to..cu..le!!!

Cine crezi bai ja..vra ca, lucra la Institutul de Statistica in anii 50? Cei care erau cadre de nadejde ale PMR si care aveau dosarul beton intocmit de Securitate. O Securitate in care peste 500 de evreii aveau functii de conducere si decizie. Multi dintre acesti criminali, in perioad alor au fost omoriti in temnitele Securitatii peste 500.000 de roamni, au emigrat in Israel dupa ce in anii 63-65 au fost pusi pe liber, cei care mai traiesc astazi papind o pensie babana platita de statul roman pentru crimele comise. Asa ca, hai sik..tir cu uscaturile din padurea vostra ce tot le tineti in brate la gramada.

MAI NIPPO TU ESTI O LEGUMA NATIONALA,,,MAZARE SA EXPRIMAT CUMA VRUT EL,,,

TU AI AUZIT DE DEMOCRATIE???,,,JIDANUTZI ASTIA CARE AU DUS COMUNISMUL IN ROMANICA PE TANCURI CHIND ISI VOR CERE IERTARE??????????SI APOI CU PROBLEMA PALESTINIANA DACA NO REZOLVA IAR VOR FI IZGONITI SI DE ACOLO,,,,DE ABIA ASTEPT CA PREA INTIND COARDA,,,,,,

gura de aur...

...sau mai bine zis gura plina cu k-ca-t.
democratie la tine manole inseamna dreprul de a injura ,incita ,lovi ,urina ,,,,pe cineva .
si tu ai pretentii ca esti normal ? wow

raspuns1

Israelul European a fost un proiect al comunitătii evreiesti de a crea un stat evreiesc in Europa[1] [2]. Radu Mihai Crisan spune că ideea creării unui Israel european pe teritoriul romanesc data din timpul ministrului de interne francez Isaac Adolphe Cremieux (1796 - 1880) care a fost un mare susținător al acesteia!"[3].

Despre acelasi lucru vorbeste si Paul Goma, care arăta că la Conferința de Pace de la Paris (1919 - 1920), presedintele american Woodrow Wilson a susținut un plan de formare a unui Israel european alcătuit din: "Galiția, Slovacia, Maramures, Bucovina, Moldova, Basarabia, si o parte a Ucrainei - capitala la Lemberg (Lvov)" [4].

Cand, "la 23 martie 1924 incepe la Curtea cu Jurati din Bucuresti judecarea asa-zisului complot al Studentimii impotriva propriului guvern(;), are loc celebra depozitie de martori din partea Istoriei si din partea Divinitătii a prof. dr. Nicolae Paulescu(;) din care cităm: "Cauza ajunsă inaintea domniilor d-voastră este conspiratia Fortelor Oculte mondiale de a ni se lua dreptul la suveranitate si de a fonda aici in spatiul carpato-pontodunărean Israelul european. Israelul european: stat bi-national cu evreii clasă conducătoare si exploatatoare in calitate de natiune invingătoare si cu noi, romanii, clasă subordonată si exploatată in calitate de natiune invinsă"[5].

In momentul in care a aparut la evrei ideea creerii unui stat evreiesc european, protocronistii evrei au inventat o teorie care să le dea dreptul să solicite un astfel de lucru. Astfel că, teoria unor protocronisti evrei susține că evreii ar fi colonizat Dacia cu cateva secole inaintea colonizării romane[6]. Altii sustineau si susțin că evreii erau in Dacia in numar mare incă inaintea formării poporului roman[7]. Dintre inventatorii si susținătorii unor astfel de teorii trebuie amintiți: Schwartzfeld Elias, Johan Kaspar Bluntschli sau Bernard Stambler care in prezent sunt contrazisi de lucrarea "Izvoare si mărturii referitoare la evreii din Romania 1986, XXI-XXII" - Gyémánt 2004[8].
Ideea crearii unui Israel european pe teritoriul romanesc si-a facut simțită prezența atat la Conferința internatională de la Berlin din 1878 cat si la cea de la Paris de după primul război mondial, prin presiunile făcute asupra Romaniei ca să "accepte incetățenirea neconditionată a oricarui evreu" care voia să se stabilească in Romania. De menționat este faptul că venirea evreilor in Romania dupa 1830 a facut ca in Moldova in principalele orase majoritatea populației să fie evreiască[9]: Orhei=57,8%; Soroca=56,9%; Bălți=55,9%; Hotin=50%; Chisinău=45,9% [10] si Fălticeni=57%; Dorohoi=53,6%; Iasi=50,8%[11]. Mai mult, in 1933 premierul I.G. Duca a semnat un acord internațional prin care accepta intarea in țară a incă 300.000 de evrei [12].

raspuns2

Unul dintre instrumentele folosite pentru indeplinirea planului a fost partidul comunist. De aceea, la izbucnirea revoluției comuniste din Rusia din 1917 cand statutul Basarabiei incepea să se schimbe, evreii au incercat să se impotrivească. Ei militau pentru "caracterul unitar al Rusiei libere" si au fost impotriva chemării armatei romane de a opri haosul "revoluționar" care domnea. Mai trebuie evidențiat faptul că in perioada 1917 - 27 martie 1918 evreii au cerut ca in comitetele revoluționare să se vorbească doar in rusă. Poziția minorităților etnice in ceea ce priveste statutul Basarabiei in perioada 1917-1918 ne este prezentată de istoricul Rodica Svetlicinai, care afirmă că germanii, polonezii si evreii susțineau autonomia Basarabiei, iar bulgarii si ucrainenii voiau unirea cu Ucraina. Acelasi istoric ne spune că: "pe parcursul anilor 1918-1924, estimarea pe nationalități arăta că germanii si polonezii acceptau guvernarea romanească, pe cand rusii, ucrainenii, găgăuzii, evreii si bulgarii doreau să se unească cu Uniunea Sovietică"[13]. Astfel ca unii dintre membrii Sfatului Țării, in prima lui configurație, doreau ramanerea Basarabiei in componența Rusiei si s-au opus chemării armatei romane pentru a restabili ordinea. Acestia erau membrii Bundului: Grindfeld Nadejda, Grinfeld Veniamin, G. Grinberg, Grinstein, Lando Gutman, dar si N. S. Rabei (Rabbei), A. Z. Rabinovici, Seinberg, dar mai ales Iakir Iona si Levenzon Filip[14]. Organizația politică națională evreiască Bund, propaga doua idei de bază: autonomia național culturală evreiască si menținerea Basarabiei in componența Imperiului Rus[15].

raspuns3

După unirea Basarabiei cu Romania de la 27 martie 1918, evreii au continuat să lupte si să spere, si datorită lobby-ului făcut au reusit ca la Conferința de Pace de la Paris (1919 - 1920), presedintele american Woodrow Wilson să susțină un plan de formare a unui Israel european alcătuit din: "Galiția, Slovacia, Maramures, Bucovina, Moldova, Basarabia, si o parte a Ucrainei - capitala la Lemberg (Lvov)". Cum planul lui W. Wilson nu a putut fi indeplinit, toate energiile s-au canalizat spre varianta unei republici sovietice, astfel incat "incepand cu 23 august 1939 - pactul Stalin-Hitler! - printre evrei a inceput sa circule promisiunea fermă că in ***and Tovarăsul lor Stalin va preface Basarabia romanească in Republica Socialistă Sovietică Evreiască." De aceea, atunci cand prin dictatul din 26 iunie 1940, Rusia sovietică (U.R.S.S.) a reocupat Basarabia, dar a furat si Bucovina de Nord, "evreii din Chisinău ii intampinaseră pe sovietici cu lozinci ca: "Bine ati venit! V-am asteptat 22 ani!". Mai mult, "după 28 iunie 1940, evreii cereau: si TransNistria (Ucraina dintre Nistru si Bug)" [16].

Alexandru Safran (rabin sef in Romania), a recunoscut cu jumatate de gură cele intamplate declarand in 1946: "Ultimatumul sovietic de la 26 iunie 1940 si anexarea teritoriului dintre Prut si Nistru la Uniunea Sovietică a fost intampinată cu bucurie de unii evrei din aripa stangă si comunisti".

La 7 aprilie 1944, in timpul celui de-al doilea război mondial, in momentul intrării armatei sovietice in Botosani, evreii care controlau in acel moment orasul si care-si formaseră o administratie proprie au declarat Republica Autonomă Sovietică Evreiască. Mare parte din populatie precum si administratia romanească fuseseră evacuate in sudul tării inainte de intrarea armatei sovietice in Botosani, astfel că evreii au preluat conducerea orasului si si-au declarat propria republică sovietică evreiască. Ulterior sovieticii au instaurat o altă administratie comunistă conform cu politica pe care o aveau in vedere[17].

Totusi Stalin s-a tinut de cuvant si conform cu spiritul propriei politici a nationalităților pe care o promova, a fondat in 1928, in URSS la granița cu China, Regiunea Autonomă Evreiască, gandită ca un cămin național evreiesc. Anterior, "a existat proiectul creării pe teritoriul Crimeei a unei republici autonome pentru evreimea sovietică, insă cum evreii nu au dorit să-si transforme țara intr-un port-avion ne-imersionabil al URSS", s-a ajuns la varianta enunțată mai sus, a unei regiuni autonome[18].

E clar...

E clar ca daca vor fi (mai devreme sau mai tarziu)din Palestina,Egiptul,cu care Evreii sunt prieteni in momentul de fata,ii vor reprimi,cu bratele deschise larg,poate pentru a-si repara greseala facuta de Faraoni....

interesant de stiut gandurile sincere ale anglo-merlocilor

... catre Basarabia romanesca... se explica de ce si azi exista o neimplicare evidenta a "marilor" democrati si aparatori ai "adevarului istoric"...
Dar ai cel putin [15] referinte... care sunt aceste lucrari? Sa le putem consulta si noi, cei interesati de adevar si conspiratii evident anti-romanesti.

raspuns

1.^ Serban Milcoveanu, Tactica si strategia in intrebări cu ori fără răspunsuri, Tipografia TCM Print, vol. I, Bucuresti, 2003, pag. 10-11
2.^ Paul Goma, Săptămana rosie, p. 93 (Ediția august 2006)
3.^ Radu Mihai Crisan, Secretul sabiei de foc, p.56
4.^ Paul Goma, Săptămana rosie, p. 93-94 (Ediția august 2006)
5.^ Radu Mihai Crisan, Istoria interzisă, p.124-125
6.^ Paul Goma, Săptămana rosie, p. 97 si 99 (Ediția august 2006)
7.^ De unde ne vin evreii ! http://bisericasecreta.wordpress.com/2007/08/23/de-unde-ne-vin-evreii/
8.^ Izvoare si mărturii referitoare la evreii din Romania 1986, XXI-XXII - Gyémánt 2004, p.9
9.^ Radu Mihai Crisan, Secretul sabiei de foc, p.56
10.^ Rodica Svetlicinai, Activitatea social politică a minorităților naționale din Basarabia, p.16
11.^ Saitul oficial al Comunității Evreiesti din Romania
12.^ Radu Mihai Crisan, Secretul sabiei de foc, p.56
13.^ Rodica Svetlicinai, Activitatea social politică a minorităților naționale din Basarabia, p. 42 si 61-62
14.^ Paul Goma, Săptămana rosie, p. 93 si 97-98
15.^ Rodica Svetlicinai, Activitatea social politică a minorităților naționale din Basarabia, p. 17
16.^ Paul Goma, Săptămana rosie, p. 90- 94, si 154 (Ediția august 2006)
17.^ Vali Stirbu si Mihai Buzduga, Realitatea TV, Botosani - Republică Sovietică, 22 februarie 2009
18.^ A. Savin, Clipa Siderală a Ucrainei - Cirdăsia sovieto-germană

lu gelu si toti zmecherii rasisti si xenofobi

nu mai e mult pina exemplare ca voi vor mai putea fi vazute decit la muzeu sau la puscarie. dreptul la libera exprimare nu include si dreptul de a incita inpotriva unei etnii sau rase . lumea civilizata condamna la unison pe cei care gindesc ca voi si va dau cuvintul meu ca niste handicapati mentali ca voi si mazare nu au cum sa stopeze civilizatia . mi-e rusine ca sunt conational de-al vostru . o sa mincati nazism pe piine curind ,ar trebui sa invatati ceva de la "patriotii" sirbi care au ajuns ba sa moara prin puscariile de la Haga sa se mai ascund si acum prin paduri ca haiducii. va vine rindul leprelor ce sunteti .
iar gelulu ,cred ca nici tu nu te mai intelegi .injuri toata ziulica pe securisti iar prin atitudinea ta le faci jocul ceea ce ma face sa cred ca ori esti dus cu pluta ,ori esti un securist sub acoperire ,altfel nu pot sa-mi explic .

Ia spune-le si celor din Palestina asta !

Ca aia isi vedeau de treaba lor , de citeva mii de ani pina cind au venit baietzii cu sepcute in virfu' capului , calare pe tancuri americane ,si au inceput sa mute gardu'.

sasu, plimba bai ursul, lepra e neamul tau din care te tragi. Ai chef de cearta intra bai in mor..tii tai pe Haaretz si dati-va mari intre voi pe forum acolo, nu aici!!!

Pina sa apara ideologia nazista a aparut cea bolsevica care, omorise deja zeci de milionae de oameni nevinovati in URSS. Numai in 1930, cind democratii americani au recunoscut URSS intr-un fort de linga Moscova se impuscau zilnic 300 de dusmani de clasa, asa ca las-o maca maca cu balmajelile tale. La fel cum dupa instaurarea comunismului in Romania functiile cheie din aparatul de partid si de stat erau detinute de evreii comunisti, majoritate veniti la umbra tancurilor sovietice de dincolo de Prut. Ei comunistii evrei aducindu-si aportul la decimarea coloanei vertebrale a neamului romanesc, gropile comune in care zac astazi oasele a sute de mii de romani li se datoreaza in primul rind acestor comunisti evrei, activisti si lucratori de Securitate care au dat ordind de impuscare sau au apasat chiar pe tragaci. Basca cetatenii si soldatii romani omoriti de bandele de bolsevici evrei in Basarabia, Bucovina si Tinutul Hertei in 1940 in timpul ocuparii acestor tinuturi de catre armatele lui Stalin. Basca cei peste 1,5 milioane de romani impuscati direct sau deportati in Siberia unde s-au lasat oasele. Tot pe mina unor bolsevici evrei din conducerea RSSM si la ordinul lui Stalin. Asa ca, mai scuteste-ma cu acuzatia de ura de rasa impotriva uscaturilor din padurea vostra pe care tot le tineti in brate si in nesimtirea voastra proverbiala si ne jigniti pe noi romanii ca popor, un popor care a fost adus in stadiul care este cu ajutorul uscaturilor din padurea voastra din toate pozitiile si directiile. Iar intre securistii de origine romaneasca si cei de origine evreiasca, multi dintre cei peste 500 de capate oligofrene emigrate in Israel, cele care mai traiesc mincind inca o pensie grasa platita de statul roman nu exista nici o deosebire. Asa ca, e dreptul meu sa-i uresc pe toti securistii indiferent ca, sunt de ai nostri sau de ai vostri. Chiar si pe acest Vainer care a fost chiar el comunist de frunte si nu a deschis gura sau n-a predat carnetul de partid cind Securitatea omora dusmanii poporului in anii 60 si 70. Dar care acum se invirtoseaza in sufletul lui de comunist tabacit de ura de clasa cum ca, Mazare a indraznit sa imbrace o uniforma a armatei hitleriste. Asa ca, hai *** cu rindurile tale de nesimtit i..di..ot ce esti.

gelule

poate imi faci si o harta pe unde am voie sa ma plimb si pe unde nu. mai prostul internetului, tu ma zici ca lupti pentru libertate .esti un securist imputit ,rasist si xenofob.noi am rezistat pe pamintul asta la toate atacurile indreptate inpotriva noastra ,sa vedem cit rezisti tu mai caricatura ce esti .
ai dat o lista cu functiile detinute de DL.VAINER ,statistica ,comert,cercetare ,constructii ,da bolovane el a fost cel care si-a batut joc de romani in timpul comunismului ,ai dreptate .
ba da tu esti de cartea recordurilor,zau asa .

Sa privim in istorie!

De ce sa ne oprim la genocidul de care aminteste A. Vainer, din moment ce genociduri au tot fost, inca din cele mai vechi timpuri, au fost si in zilele noastre (pe diferite continente), si vor mai fi si-n viitor?!

sasu, bai *** sa mai traiesti dupa cit de securist am fost eu!!!

Din toate pozitiile si directiile.

de fapt

tu cred ca erai un turnator de frunte.

Vad ca tu ti-ai afisat yarmulka, bai, comunist hot!

Mazare, roman neaos, n-are voie sa se costumeze cum vrea la o petrecre din Romania, nu din Israel. Dar tu ai voie sa-ti afisezi yarmulka, semn al ideologiei "moarte goy-lor!". adica romanilor si celorlalti crestini. Mazare nu s-a costumat in uniforma mandra a armatei germane, in Israel! Tot nemtii va vin de hac!

 

Ce-ti doresc eu tie dulce Romanie...

Acest Mazare ar trebui dat afara din functia de primar. PSD ar trebui de asemenea blamat pentru comportamentul acestui om. Este incredibil ca un primar sa se afiseze in asemenea postura, mai ales alaturi de fiul sau. Mazare a adus prejudicii morale Romaniei, scuzele nu ajuta cu nimic. Gestul sau a fost super ridicol, comportament de maimutoi.

 

ba atentule... cati pretaiati au murit la canal, ca nu prea au servit!

... si cati romani deportati au crapat in Siberia dupa ruperea Romaniei, datorata in special conducatorilor bolsevici de o anumita etnie blestemata instaorati cu acordul americanilor?
Cati romani au fost arestati si torturati pana in 90 si cati pretaiati???
VREAU CIFRE ATENTULE LA PROPAGANDA SIONISTA...
La Cernauti jaavrele au strigat "Moarte romanilor" venind pe tancurile sovietice... sau nici de asta nu ai auzit lingau cu tichie!

Bai romanule!

:)))

Citeste...si ia aminte!

Asculta Nati Meir si Aurel Vainer, voi jidanii sa va cereti scuze poporului roman pentru actele de violenta, crimele, genocidul si holocaostul rosu pe care voi judeo-bolsevicilor le-ati comis in timpul dictaturii comuniste contra Natiunii Romane, pacii si umanitatii, nu Radu Mazare, doar pentru ca s-a imbracat intr-o uniforma nazista, cum de altfel ati fost imbracati si voi multi jidani si ati facut chiar parte din armata nazista.

 

Esti ruda cu Ceausescu?

?

Lumea-i 'pestritza'...!

Mazare a facut mai degraba o prezentare neinspirata, de prost gust...!
Asta nu-i o problema de (in)justitie precum sare ca ars
Aurel Vainer cu exagerarile lui!
Apoi, nu toti care au imbracat acel fel de vestimentatie au facut rau evreilor - lumea a fost si este pestritza, oriunde... Chiar si evreii sunt pestriti, nu-i asa?!

 

Auzi bai Vainer inainte sa guiti aiurea ia citeste aici si apoi mai stam de vorba daca mai ai tupeu

Cartea voastra evreieiasca Mizbeach declara ca " nu exista nimic superior Talmudului sfint" cartea de capatai obligatoriu de respectat al fiecarui evreu. Dar ce declara mot a mot Talmudul vostru printre altele? Ca doar evreii sunt oameni iar non-evreii "goy/goyim" sunt pe aceaisi scara cu vitele sau orice animal.Iar ca sa-ti aduc aminte si sa nu spui ca nu e adevart te trimit exact la Talmud si alte acrti sfinte pe paragrafe unde gasesti tot ce spun( unele ca nu le pot scrie toate)
Aboda Sarah 37a; o fata nonevreica care are doar 3 ani poate fii violata de un evreu
Adhodah Zarah 26b; chiar si cei mai buni dintre non-evrei trebuiesc sa fie omoriti
Baba Kamma 37b; non evreii sunt in afara protectiei leggi si Dumnezeu
Baba Kammma II 3 a; evreii pot folosi minciuni pentru a insela un non evreu
Baba Kamma 113 a; orice evreu ii este permis sa foloseasca minciuni si marturie falsa pentru a aduce un non evreu in ruina.
Baba mezia 114a-114b; non evreii nu sunt oameni, doar evreii sunt oameni
Baba Necia 114.6; evreii sunt fiinte umane dar natiunille lumii nu sunt umane sunt bestii.
Erubin 43b; cind Mesia va veni toti vor fii scalvii evreillor
Gittin 57 a;Iisus este in Iad si este pedepsit prin a fi fiert in *** iar crestinii in balegar.
Hilkkoth Akum XI; nu salva un goiym in pericol de moarte si nici nu arta mila la goiym.
Johre Deah 337.1 Asa cum inlocuiesti vite si magari tot asa inlocuiesti si non evreii morti.
Midrasch Talpioth 225; non evreii au fost creati pentru a servi evreilor de sclavi.
Sanhedrin 57a; cind un evreu omoara un non evreu nu se va aplica pedeapsa cu ***.
Sanhedrin 58b ;omoarai pe non evrei versiunea in ebraica" Tob Shebbe Goiym Harog"
Sanhedrin59a; sa omori un goiym e ca si cum ai omori animale salbatice.
Seph 92,1; Dumnezeu a dat evreilor putere asupra tuturor posesiilor si singelui tuturor natiunilor.
Shabbath 116a; evreii trebuie sa distruga crestinii si cartile crestinilor spre exemplu Noul Testament.
Yebamoth 98a; toti copii non evrei sunt animale.

etc etc.
Si acum un citat al marelui vostru filozof care a fondat comunismul Karl Marx"' Poporul evreu in intregime va fi propiul Mesia. Aceasta va realiza dominatia lumii prin dizolvarea altor rase si prin stabilirea unei republici mondiale in care EVREII DE PRETUTINDENI VOR EXERCITA PRIVILEGIUL DE CETATENI CONDUCATORI.. iN ACEASTA nOUA oRDINE mONDIALA COPII LUI ISRAEL VOR FURNIZA LIDERII FARA A INTINI OPOZITIE( CITAT DINTR-O SCRISOARE ADRESATA LUI BARUCH LEVY LA 1 IUNIE 1928 REDACTATA SI IN ZIARUL REVIEW DE PARIS.)
Te mai miri atunci de ce lumea crestina si musulmana nu va priveste cu ochi buni? Voua chiar nu va e rusine ati facut prin intermediul Talmudului un titlul de glorie prin a aliena toate celalate natiuni? Pe cuvint stimabile in locul tau a s baga capul in pamint de rusine. Atentie textele sunt absolut autentice ca sa nu incepi cu abureli si pot fii verificate oricind de oricine. Doamne ca mare e gradina ta.

 

vita titirca...

...te faci tu singur prin atitudinea ta.

MULTA LUME PROASTA

este o copie imperfecta a unei uniforme a Wehrmacht-ului, nu una "nazista". si eu am una, isi poate cumpara oricine de pe internet. le vinde chiar si armata germana, asa ca nu-i o problema.
sunt anti-mazare si nu am treaba cu politica.

 

CE ZICI ?

vainar de harry mironescu,ce nume de evreu,si comertul cu OVULE nu zici nimic?sau a fost o inscenare?

 

gelu,driblezi ca Hagi !

cred ca orice persoana cu un IQ mai mare de 80 poate sa-si dea seama ca gestul lui mazare a fost o provocare bine pusa la punct dar tot ce fac intelectualii patriei s-au strins pe ziare.com si ii gasesc zcuze unuia care pina la acest incident era contestat intr-o proportie covarsitoare . am mai spus-o si o mai spun ,nu evreii sunt vinovati pentru viata mizerabila pe care o duceti !
nu ei sunt cei care va mint la alegeri ,dupa care va scuipa in fata 4 ani de-am ajuns in coada europei pe toate planurile .e un adevar !. nu evreii sunt cei care fac de rusine aceasta tara minunata .incepind cu cei care o conduc ,pina la cel ce-i violeaza fata unuia dintr-o tara care si-a deschis portile si ne-a primit la el acasa si sa cistigam si noi o existenta mai buna. dealungul istoriei evreii au fost un vinovat convenabil pentru multe situatii necreeate de ei
azi ne injurati si maine ne trezitm in aceasi mizerie ca si ieri ,condusi de aceiasi ticalosi si ne mai miram, de ce nimic nu se schimba? toata lumea ne arata cu degetul dar noi traim pe o alta planeta. daca vreti schimbare, incetati sa mai faceti din mazare o victima ,mazare care va pune sa platiti dreptul de a calca in Mamaia,pamint romanesc,pentru simplu fapt ca nu sunteti din Constanta ,dar desigur tot evreii sunt de vina.
frati romani (de toate nationalitatile),daca vreti schimbare ,nu mai puneti botul,schimbati pe cei care va fura si mint zi de zi in balamucul din viata politica din Romania . daca daca romanii ar fi uniti ca noi evreii ,excrocii astea n-ar rezista mai mult de daua saptamini ! asa ca, gelule ,tu ce vrei de fapt ?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor