Mazare: Bai, nea Videanu, ma ajuti sa fac casele ieftine?!

Marti, 19 Mai 2009, ora 11:12
2714 citiri
Mazare: Bai, nea Videanu, ma ajuti sa fac casele ieftine?!
Foto: Radu Mazare

Radu Mazare, edilul Constantei, a declarat luni ca vrea sa il roage pe Adriean Videanu, ministrul Economiei, sa il ajute sa faca locuinte ieftine pentru tineri ca sa se poata muta si el intr-un cartier unde sunt numai fete tinere si frumoase.

Primarul a inspectat lucrarile de la santierul de pe Baba Novac, unde se construiesc blocurile din programul locuintelor pentru tineri, informeaza Ziua de Constanta.

Constructorii i-au explicat edilului ca spera ca pana anul viitor locuintele sa fie terminate, dar au precizat ca nu au ajuns la o intelegere cu cei de la CET. In replica Radu Mazare le-a spus ca o sa vorbeasca cu Videanu ca sa il ajute sa faca case mai ieftine.

"Eu o sa vorbesc cu Videanu. O sa-i spun: Bai, nea Videanu, ma ajuti sa fac casele ieftine?!", a precizat edilul. Mazare a inspectat lucrarile, a propus solutii si nu a exclus posibilitatea ca unii sa faca aranjamente pentru a intra in posesia unei locuinte.

"Aranjamente se pot face in lumea asta de la trafic de droguri la trafic de arme si sa scrie ca este altceva in container. Actele si documentele legale sunt facute cu cei care sunt trasi la sorti, eu sunt cel care cumpara apartamentul, ei nu au voie legal sa vanda apartamentul timp de zece ani", a mai comentat primarul Constantei.

Insa social democratul nu a plecat de pe santier pana nu a lasat sa se inteleaga ca s-ar muta si el acolo, avand in vedere ca vor fi fete frumoase si tinere.

"M-as muta si eu aici, ca o sa fie numai fete tinere, frumoase... studente", a mai precizat Radu Mazare.

In timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din toamna social democratii au promis ca vor investi sume importante de bani in construirea de locuinte pentru tineri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cererea lui Radu Mazăre de liberare condiţionată a fost respinsă. Ce șansă mai are fostul primar
Cererea lui Radu Mazăre de liberare condiţionată a fost respinsă. Ce șansă mai are fostul primar
Cererea lui Radu Mazăre de liberare condiţionată a fost respinsă miercuri, 17 aprilie, de Judecătoria Sectorului 4, dar decizia magistraţilor nu este definitivă. În cazul în care...
Radu Mazăre află astăzi dacă va scăpa din închisoare, după ce a executat mai puțin de jumătate din cei 9 ani
Radu Mazăre află astăzi dacă va scăpa din închisoare, după ce a executat mai puțin de jumătate din cei 9 ani
Judecătoria Sectorului 4 este aşteptată să se pronunţe miercuri în legătură cu cererea de liberare condiţionată formulată de fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre. Primul termen...
#Radu Mazare, #locuinte sociale, #Adriean Videanu, #nea Videne , #stiri Radu Mazare