Razboi mediatic: Mircea Badea vs. Radu Moraru

Luni, 07 Septembrie 2009, ora 11:16
10225 citiri
Razboi mediatic: Mircea Badea vs. Radu Moraru
Foto: gsp.ro

Radu Moraru tocmai a intrat intr-un razboi cu moderatorul emisiunii "In gura presei". Dupa ce Mircea Badea l-a ridiculizat in emisiunile sale, "Nasul" apreciaza ca acesta este un tip frustat si "sare calul extrem de mult".

"Pana de curand, vorbeam frumos despre Badea. E si istet, a citit ceva carti, a facut ceva scoala, dar incepe sa fie extrem de agresiv. El este un tip frustrat; avea o problema mai demult..." a declarat Radu Moraru intr-un interviu pentru Evenimentul Zilei.

Moderatorul de la B1 TV nu a vrut sa spuna exact la ce se refera, insa a precizat ca Mircea Badea stie mai bine ce vrea sa spuna.

"Nu vreau sa intru in detalii, stie el mai bine ce vreau sa spun. Mult timp a reusit sa tina in frau treaba asta, dar acum nu mai poate, a iesit la iveala. Mircea Badea sare calul extrem de mult. M-a sunat cineva acum cateva seri sa ma uit; am fost uluit de felul in care-l injura pe Patapievici. De nu stiu cate ori l-a facut "prost", adresandu-i-se direct. Nu se poate asa ceva!", a mai spus Radu Moraru.

"Nasul" a precizat ca daca Mircea Badea va continua in acest mod, nu va mai avea niciun credit, decat pentru publicul de categorie joasa.

"Nu e normal ca orice borfet sa ridice privirea la unul care, macar, a scris niste carti. Uite-te seara la TV ca sa vezi care-i oferta: numai cretinatati. Cunosc unul, care-i instalator la baza, astea sunt studiile lui, si i-am zis: cum esti tu acum mare analist politic?! Nu vreau sa-i dau numele, ca-i fac reclama. Toti astia, daca s-ar duce, de exemplu, in America, s-ar comporta foarte civilizat; ar sti ca acolo nu-si pot permite sa aiba comportamentul si limbajul asta. Din limbajul lor fata de femei se vede clar ce probleme au", a mai spus Radu Moraru.

In replica, Mircea Badea a declarat duminica seara la emisiunea "In gura presei" ca este normal sa fie frustrat in tara in care traim.

"Da, sunt frustrat si din motive corecte. Cred ca am dreptate sa fiu frustrat, pentru ca am fost un om bine intentionat care am crezut in toate prostiile care mi s-au servit", a spus Badea.

Totodata, el a spus ca Radu Moraru minte cand spune ca emisiunea "Nasul" are audiente mari. "Baiatul asta face o emisiune la care nu se uita nimeni. El are mai multa vacanta decat emisiune", a declarat Mircea Badea.

I.O.

Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#Radu Moraru Mircea Badea, #Moraru Mircea Badea, #Moraru Badea frustrat , #Mircea Badea