B1TV, amendat din nou pentru rafuielile lui Radu Moraru cu Victor Ciutacu

Marti, 15 Septembrie 2009, ora 14:41
2646 citiri
B1TV, amendat din nou pentru rafuielile lui Radu Moraru cu Victor Ciutacu
Foto: victor-roncea.blogspot.com

B1 TV a primit marti, de la CNA, o noua amenda de 10.000 de lei, pentru ca realizatorul emisiunii "Nasul", Radu Moraru, si-a continuat pe micul ecran disputa cu Victor Ciutacu, afirmand despre acesta ca a fost consilierul unor ministri "penali", impreuna cu care "a vandut tara".

Victor Ciutacu a spus pentru Ziare.com ca decizia CNA este una binevenita, dar crede ca amenda nu va opri "executia" sa la B1 TV.

"Ma bucur ca in Romania inca mai exista institutii care functioneaza si ca am procedat rational, semnaland anormalitatea si devenind, pe timp de criza, un binefacator financiar al CNA. Banuiesc ca executia mea va continua la B1 TV, dar, asa cum am promis, fiecare atac neprobat la adresa mea va fi urmat de o noua plangere. (...)

Regret ca doamna Trepcea, fost jurnalist, sustine ca e un conflict intre mine si Radu Moraru. Cu respect o anunt ca zisul conflict e unidirectional. Victor Ciutacu nu l-a acuzat de nimic pe Radu Moraru si nici n-are de gand s-o faca, intrucat are probleme mai importante si subiecte mai ofertante. Victor Ciutacu nu se rafuieste cu cei care care-l denigreaza, ci se adreseaza, constitutional, institutiilor statului, fie ca ele se cheama CNA sau instanta de judecata", a spus jurnalistul.

Intrebat de Ziare.com care crede ca sunt motivele ce-l determina pe Radu Moraru sa-l atace, Ciutacu a spus ca "mi-ar placea sa cred ca-s doar umorile lui personale, dar sunt prea batran ca sa mai cred in Mos Craciun si-n apa calda de la bloc. Banuiesc ca dl. Moraru e manat impulsul interior de a face bine cuiva cu de-a sila, dorinta de a trece babele strada e salutara, dar trebuie sa vrea si babele".

Precedenta sanctiune pentru B1 TV a fost dictata de Consiliul National al Audiovizualului (CNA), tot in urma unei reclamatii depuse de Ciutacu, dupa ce Radu Moraru a afirmat despre jurnalistul de la Antena 2, in editiile "Nasul" din 7 si 8 septembrie, ca "are conturi in strainatate" si ca "a lucrat cu Omar Hayssam si Musetescu".

Dupa dictarea primei amenzi, membrii CNA au anuntat intentia de a trimite scrisori adresate conducerii B1 TV si Antena 2, pentru a reclama faptul ca jurnalistii isi poarta disputele personale folosind posturile TV la care lucreaza.

A.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#amenda CNA Nasul Ciutacu, #conflict Radu Moraru Ciutacu , #Victor Ciutacu