Continua scandalul de la echipa nationala

Vineri, 12 August 2011, ora 09:35
4502 citiri
Continua scandalul de la echipa nationala

Scandalul izbucnit in lotul echipei nationale inaintea meciului amical cu San Marino continua chiar si dupa ce Adi Mutu si Gabi Tamas au fost exclusi din prima reprezentativa.

Cele mai proaspete informatii venite din anturajul nationalei sustin ca cei doi ar fi fost, de fapt, patru. Alaturi de Mutu si Tamas, al doi jucatori de baza ai Romaniei ar fi fugit din cantonament, insa acestia au scapat de pedeapsa.

Conform editiei tiparite a tabloidului Libertatea, Gabi Torje si Stefan Radu ar fi fost alaturi de Mutu si Tamas in aventura lor bahica, insa au scapat de pedeapsa pentru ca au revenit la timp in cantonament.

Mijlocasul dinamovist, coleg de camera cu Tamas in aceasta actiune a nationalei, sustine insa ca a ramas in hotel, singur.

"Nu am iesit la nici un sprit cu Adi Mutu si Gabi Tamas! Dupa ce antrenorul ne-a dat liber sa mergem la acel mall din oras, eu am preferat sa raman in camera de hotel, pentru a ma odihni. Nu stiu ce a facut Fane Radu, dar eu nu am fost cu el. Nici macar la masa pe care echipa o ia in comun nu am stat la aceeasi masa cu Mutu", a marturisit Torje, mentioneaza sursa citata.

Cert este ca Torje si Radu Stefan au scapat de pedeapsa si au fost folositi chiar titulari in meciul cu San Marino, evolutia lor fiind insa una mult sub asteptari.

Adrian Mutu si Gabriel Tamas nu vor mai fi convocati la echipa nationala de catre selectionerul Victor Piturca dupa ce aceasta i-a exclus din lot cu cateva ore inaintea meciului amical cu San Marino.

Tehnicianul primei reprezentative a anuntat ca cei doi jucatori sunt "eliminati" de la nationala dupa ce i-au nesocotit ordinele iar singura sansa ca ei sa revina ar fi ca echipa sa aiba rezultate bune si foarte bune.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#continua scandal nationala, #Mutu Tamas exclusi nationala, #torje radu stefan nationala, #parteneri pahar mutu tamas , #nationala