Honorius Prigoana: Nu sunt pitiponc, nici noul EBa si nici baiat de Dorobanti

Miercuri, 13 Ianuarie 2010, ora 22:47
5185 citiri
Honorius Prigoana: Nu sunt pitiponc, nici noul EBa si nici baiat de Dorobanti
Foto: Antena2

Candidatul PD-L la alegerile pentru Colegiul 1 Camera Deputatilor din Bucuresti, ce vor avea loc duminica, Honorius Prigoana, si-a atacat contracandidatul, liberalul Radu Stroe, acuzandu-l pe el si pe primarul Chiliman de mita electorala. Cat despre CD-urile impartite de el, Prigoana Jr. sustine ca nu pot fi incadrate la acelasi capitol.

"Am distribuit CD-uri cu manele, ceva util, si cu muzica populara si usoara, Fuego", a declarat fiul lui Silviu Prigoana, "oligarhul Honorius Progoana, mogul media", dupa cum s-a autointitulat, ironic, intr-o emisiune la Antena 2.

Ruda cu Vanghelie?

El a recunoscut ca nu e "actionar la gunoi", nu lucreaza cu statul, si ca e patronul televiziunilor Etno si Taraf, de al caror management nu se ocupa insa, dar unde are are 60% si, respectiv, 20% din actiuni. Marele patron a fost insa prins pe picior gresit de invitata din studio, cand a fost rugat sa spuna cu cati "i" se scrie "sa fii".

Tot el a amintit ca timp de 3 ani a muncit si la Realitatea TV, incepand cu varsta de 13 ani. "Eu eram omul cu carul de reportaje, cu logistica", a mai spus el, recunoscand ca a fost implicat si in campania lui Traian Basescu. "Am lucrat pentru Traian Basescu in aceasta campanie, am facut parte din echipa castigatoare", a spus el, mentionand si ca "partidul a vazut cat am muncit eu in aceasta campanie".

"Am diploma, o sa v-o prezint, e in SUA"

Intrebat daca are sau nu o diploma de facultate, PD-L-istul a raspuns ca va putea face dovada ca are o diploma, dar ca deocamdata aceasta e in SUA. "Am diploma, o sa v-o prezint, e in SUA".

Honorius Prigoana, care a specificat ca nu e "pitiponc", nu e "noul EBa" si nici baiat de Dorobanti, "pentru ca nu am fost implicat in niciun scandal in ziare colorate", are o singura suparare: aceea ca PSD nu are un candidat la aceste alegeri. "As fi fost avantajat daca erau mai multi candidati, ca asa s-au coalizat toti impotriva mea; ma doare ca PSD nu are candidat", a spus el.

Cat despre contracandidatul sau, "Stroe mai mult umbla pe langa Chiliman si va face tot ce zice el", este de parere tanarul candidat, in varsta de 23 de ani.

Honorius Prigoana a vorbit si despre stafful sau de campanie, "tineri prieteni de-ai mei, care au venit benevol sa ma ajute". Mai mult, el a specificat "nu am nicio agentie, niciun consultant".

NU legalizarii drogurilor si prostitutiei!

Legat de proiectele sale, in cazul in care va castiga, Honorius Prigoana a nominalizat zona metropolitana, care sa cuprinda si zonele limitrofe, un singur buget, finalizarea liniei de metrou de la 1 Mai, finalizarea liniei de centura, podul Constanta, care in viziunea sa trebuie extins. Cat despre legalizarea drogurilor si a prostitutiei, nici nu poate fi vorba de asa ceva, a lasat el sa se inteleaga.

"Eu vreau sa vin in fata electoratului si sa va conving sa ma votati pentru proiectele mele si pentru ceea ce reprezint eu si ceea ce as putea reprezenta", a spus el. "O politica civilizata, a bunului simt", asa a calificat Honorius Prigoana politica pe care este hotarat sa o duca.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Honoriu Prigoana candidat Colegiu, #alegeri Colegiu 1 Bucuresti, #Honorius Prigoana alegeri Colegiu , #Honorius Prigoana