Radu Stroe, propus pentru excluderea din PNL. Ludovic Orban: In razboi, tradatorii se impusca

Luni, 07 Aprilie 2014, ora 16:21
5915 citiri
Radu Stroe, propus pentru excluderea din PNL. Ludovic Orban: In razboi, tradatorii se impusca
Foto: enational.ro

Parlamentarii PNL Ludovic Orban si George Scutaru au declarat luni, dupa intalnirea grupului PNL din Parlament, ca Radu Stroe este propus pentru excludere sau suspendare din PNL pentru 6 luni.

"Daca nu are bunul simt si nu se suspenda singur trebuie sa-l ajutam noi sa se duca la cei pe care ii considera prietenii sai, la domnul Ponta, la cei cu care a stat in cardasie la guvernare", a declarat Ludovic Orban.

"Decizia de sanctionare este luata de Delegatia Permanenta la propunerea Biroului politic. Majoritatea zdrobitoare a colegilor mei liberali sunt implicati de dimineata pana seara in campania electorala si exista un coleg care a fost ministru care se duce la televizor si joaca rolul de avocat al PSD. In stare de razboi, tradatorii se impusca", a mai spus Ludovic Orban.

Si seful grupului PNL din Parlament, deputatul George Scutaru, a declarat ca majoritatea liberalilor prezenti luni in sedinta in care s-a discutat soarta lui Radu Stroe au votat pentru decizia de excludere a acestuia din partid.

Radu Stroe nu stie cu cine voteaza la prezidentiale. Antonescu: E un "cetatean turmentat"

"Radu Stroe isi bate joc de munca colegilor. Torpileaza partidul si lupta electorala. La motiunea simpla depusa de PNL, a fost singurul penelist care a vota impotriva", a spus George Scutaru, care ca grupul a votat doua propuneri, de supendare si de excludere a lui Radu Stroe din PNL, majoritatea parlamentarilor liberali inclinand spre cea din urma.

El i-a avertizat pe toti liberalii care "isi doresc sa se intoarca ca ministri in Guvernul Ponta", ca "mai usor s-ar reface URSS decat USL".

"PNL se va intoarce la guvernare cu fruntea sus, cu un cabinet condus de Klaus Iohannis si cu domnul Antonescu presedinte", a incheiat Scutaru.

Sedinta in PNL: Se cere demisia lui Stroe. Daca nu, se ia in calcul excluderea - surse

Mai multi deputati ai PNL i-au cerut luni lui Stroe demisia din calitatea de membru al PNL, dupa ce vicepresedintele PNL a avut mai multe declaratii considerate contrare pozitiei liberalilor.

Lui Stroe i s-a reprosat faptul ca la mai multe dintre voturile din plenul Parlamentului si al Camerei Deputatilor s-a exprimat in mod contrar liniei convenite la nivelul grupului PNL.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Orban Radu Stroe suspendare excludere, #Orban excludere Stroe tradare , #PNL