Diana Tusa: Marionetele nu ridica mana altfel decat le dirijeaza papusarul-sef

Marti, 10 Ianuarie 2012, ora 15:32
1762 citiri
Diana Tusa: Marionetele nu ridica mana altfel decat le dirijeaza papusarul-sef
Foto: facebook.com

USL va depune motiune de cenzura pe Legea Sanatatii, a anuntat, marti, deputatul PNL Diana Tusa, care si-a exprimat, insa, ingrijorarea ca o astfel de actiune nu va fi suficienta, pentru ca "marionetele din Parlament nu ridica mana altfel decat le dirijeaza papusarul-sef".

"Ma ingrijoreaza faptul ca Traian Basescu considera o greseala trecerea legii prin angajarea raspunderii. Am mai vazut filmul acesta cand a fost vorba de salarii, de imprumuturi externe, de pensii etc etc. E drept, USL va depune motiune de cenzura.

Meciul Traian Basescu - Raed Arafat: politica vs profesionalism

Ma tem ca aceasta nu este suficienta in conditiile in care marionetele din Parlament nu ridica mana altfel decat le dirijeaza papusarul-sef. De aceea cred ca, de aceasta data, e nevoie de mai mult. Dar oare noi, romanii, putem face mai mult?", se intreaba Diana Tusa pe blogul personal.

Totodata, deputatul liberal a subliniat ca dezbaterea televizata dintre presedintele Romaniei si subsecretarul de stat din Ministerul Sanatatii a ilustrat perfect situatia in care se afa astazi Romania.

"Pe de-o parte, a fost un om care in ultimii 10 ani a ocupat functii importante de conducere in administratia publica centrala si locala, fara ca activitatea sa sa aduca ceva concret cetatenilor acestei tari. De partea cealalta s-a aflat un om care in aceeasi perioada a construit un sistem laudat de la romanii aflati in nevoie pana la institutii europene de profil sau chiar FMI", crede Diana Tusa.

In aceeasi ordine de idei, deputatul PNL mentioneaza ca "e inutil sa comparam cele doua personaje (Traian Basescu si Raed Arafat - n.red.), discrepanta dintre ele este atat de mare si atat de evidenta!".

Nu in ultimul rand, politicianul PNL mai scrie pe blog ca este ingrijorata de concluzia pe care a tras-o Traian Basescu in urma dezbaterii: "Ma ingrijoreaza insa concluzia dezbaterii trasa de cel care detine puterea suprema in stat: Cine credeti ca pleaca? Ghici, ghicitoarea mea?

Ma ingrijoreaza pentru ca nu doresc ca sanatatea mea sau a familiei mele sa faca obiectul unei ghicitori si pentru ca vreau ca atunci cand platesc un serviciu sa primesc acel serviciu cand am nevoie de el.

Raed Arafat si-a dat demisia - surse

Or, oricine citeste acest proiect de lege ajunge la o singura concluzie: vom plati mai multi bani pentru servicii medicale mai putine. Sau, ca sa fiu si mai aplicata, pachetul de baza nefiind nici macar schitat, se stie cat trebuie sa platim dar nu se stie inca ce vom primi in schimb".

Amintim ca presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca daca subsecretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, are opinii total contrare ministrului Sanatatii, atunci unul dintre cei doi trebuie sa plece.

"Cine credeti ca o sa plece? Ghici, ghicitoarea mea!", a spus Traian Basescu, la finalul unor lungi interventii telefonice la Realitatea TV.

A.T.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Diana Tusa USL motiune cenzura Legea, #USL motiune cenzura Legea Sanatatii, #Raed Arafat Traian Basescu , #Legea Sanatatii