Rafael Nadal, noul lider ATP

Luni, 07 Iunie 2010, ora 08:13
2239 citiri
Rafael Nadal, noul lider ATP

Tenismanul spaniol Rafael Nadal a revenit in fruntea ierarhiei ATP dupa ce a castigat turneul de Mare Slem de la Roland Garros.

Ajutat si de eliminarea lui Roger Federer in sferturi, ibericul a redevenit lider in clasamentul ATP, dupa ce s-a impus in finala de la Roland Garros in fata suedezului Robin Soderling.

In ciuda celor cinci titluri obtinute la Roland Garros, Rafal Nadal ramane modest.

"Stiu ca am cifre incredibile. Nu m-am gindit ca o sa am sansa sa cistig 5 titluri la Roland Garros, 6 la Monte Carlo, 5 la Roma si la Barcelona. Pentru mine e mai mult un vis. Cind vad aceste titluri si aceste cifre nu-mi dau seama cum am reusit sa fac toate astea.

Dar trebuie sa fii foarte arogant sa spui ca esti cel mai bun din istorie. Nu cred ca sint cel ma bun jucator de zgura din istorie. O sa incerc sa joc cit mai bine si cind o sa-mi inchei cariera o sa vedem atunci. Cu siguranta nu eu decid daca sint cel mai bun.", a declarat Nadal.

Rafael Nadal a castigat turneul de la Roland Garros fara sa piarda un set, reusind aceeasi performanta ca si Ilie Nastase si Bjorn Borg.

C.F.

Rafael Nadal, anunț îngrijorător: ”Dacă ar fi mâine, nu aș juca”
Rafael Nadal, anunț îngrijorător: ”Dacă ar fi mâine, nu aș juca”
Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal, fost lider ATP, spune că va juca la Roland-Garros, al doilea turneu de Mare Şlem al anului, doar dacă se va simţi suficient pregătit, scrie AFP. La...
Premieră în istoria tenisului, la meciul lui Nadal. Niciodată n-a fost atât de mare diferența
Premieră în istoria tenisului, la meciul lui Nadal. Niciodată n-a fost atât de mare diferența
Prima rundă a Mastersului de la Madrid va avea un meci special între Rafael Nadal (37 de ani), de 22 de ori campion de Grand Slam, și tânărul Darwin Blanch, în vârstă de 16 ani, deținător...
#Rafael Nadal, #clasament ATP, #Nadal lider ATP , #clasament ATP