Lectie de tenis: Nadal l-a umilit pe Federer

Sambata, 02 Aprilie 2011, ora 08:12
3416 citiri
Lectie de tenis: Nadal l-a umilit pe Federer

Rafael Nadal si-a mentinut suprematia in fata lui Roger Federer, calificandu-se in finala turneului de la Miami, dupa o victorie categorica, scor 6-3, 6-2.

14.500 de oameni s-au strans la Key Biscayne pentru a vedea cel mai asteptat duel al tenisului actual. Si au avut ce vedea. O noua demonstratie de tenis spectacol din partea lui Nadal, care a facut un meci aproape perfect.

Ibericul nu si-a pierdut niciodata serviciul, a convertit patru dintre cele cinci mingi de break pe care le-a avut si a comis doar 10 erori nefortate, spre deosebire de Federer, care a avut 31.

Nadal are acum un bilant de 15-8 in intalnirile directe cu Federer si il asteapta in finala de duminica pe sarbul Novak Djokovici, in fata caruia are, de asemenea, un bilant favorabil (16-8).

"Djokovici joaca fantastic. Il felicit pentru ce a realizat in primele trei luni din acest an, duminica va trebui sa joc foarte bine daca vreau sa am vreo sansa", a spus Nadal despre jucatorul are a ajuns la 23 de victorii consecutive.

Nadal se afla in cautarea primului titlu la Key Biscayne, dar vrea sa isi ia si o revansa dupa infrangerea pe care a suferit-o in fata lui Djokovici in urma cu doua saptamani, la Indian Wells.

La feminin, in finala se vor intalni Maria Sarapova si Viktoria Azarenka.

Rafael Nadal, anunț îngrijorător: ”Dacă ar fi mâine, nu aș juca”
Rafael Nadal, anunț îngrijorător: ”Dacă ar fi mâine, nu aș juca”
Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal, fost lider ATP, spune că va juca la Roland-Garros, al doilea turneu de Mare Şlem al anului, doar dacă se va simţi suficient pregătit, scrie AFP. La...
Premieră în istoria tenisului, la meciul lui Nadal. Niciodată n-a fost atât de mare diferența
Premieră în istoria tenisului, la meciul lui Nadal. Niciodată n-a fost atât de mare diferența
Prima rundă a Mastersului de la Madrid va avea un meci special între Rafael Nadal (37 de ani), de 22 de ori campion de Grand Slam, și tânărul Darwin Blanch, în vârstă de 16 ani, deținător...
#Rafael Nadal, #Roger Federer, #Miami Masters , #Roger Federer