Reactia lui Rafa Nadal dupa ce a pierdut primul sau meci de la revenirea in tenis

Vineri, 28 Decembrie 2018, ora 20:16
4802 citiri
Reactia lui Rafa Nadal dupa ce a pierdut primul sau meci de la revenirea in tenis
Foto: Twitter / MubadalaTennis

Rafa Nadal a pierdut primul sau joc din circuit dupa aproape 4 luni de pauza, una fortata din cauza multiplelor sale accidentari.

Meciul a fost totusi unul demonstrativ, in cadrul semifinalelor Mubadala Tennis World Championships, din Emiratele Arabe, de la Abu Dhabi. Nadal a fost invins in 3 seturi de Kevin Anderson, iar cronica partidei o puteti citi mai jos:

Rafa Nadal revine in circuit dupa o lunga absenta cu o infrangere

Nadal e pe locul 2 mondial ATP, la 32 de ani, iar acesta e primul joc in care evolueaza din 7 septemebrie, zi in care abandona in fata lui Del Potro la US Open.

"Sunt fericit sa ma intorc pe acest teren, de unde am amintiri foarte frumoase. Sa fiu sincer, a fost o modalitate perfecta de a incepe sezonul. E un sentiment placut sa ma intorc pe teren si trebuie sa o iau pas cu pas dupa operatie. Trebuie sa am grija de corpul meu si de recuperarea mea, dar e un start pozitiv. A fost un meci bun, obiectivul meu a fost atins. Sunt satisfacut de modul in care am jucat. Sper sa am un an bun si sa fiu sanatos", a fost declaratia lui Nadal pentru crainicul arenei, dupa jocul pierdut la Anderson.

Nadal a pierdut ocazia unei intalniri in marea finala de la Abu Dhabi cu marele sau rival Novak Djokovici, care a castigat clar a doua semifinala, scor 6-4, 6-2, cu Kharen Khachanov din Rusia.

Ibericul va evolua sambata in fata lui Khachanov, in meciul pentru locul 3 din Emirate.

Rafael Nadal (locul 2 ATP) a fost operat cu succes la glezna dreapta pe 6 noiembrie anul curent. Spaniolul a avut nevoie de o interventie chirurgicala pentru a scapa de durerile de la piciorul drept.

D.A.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#Rafa Nadal prima reactie dupa esec, #Nadal prime declaratii esec revenire in, #Nadal vorbeste dupa meci Anderson Abu , #stiri Rafael Nadal