Ajuta comunitatea! Voteaza proiectul tau preferat pe raiffeisencomunitati.ro!

Miercuri, 14 Septembrie 2011, ora 10:02
1161 citiri
Ajuta comunitatea! Voteaza proiectul tau preferat pe raiffeisencomunitati.ro!

Programul de granturi "Raiffeisen Comunitati", lansat la jumatatea lunii iulie de catre Raiffeisen Bank, a ajuns in etapa finala si cea mai importanta: votarea proiectelor depuse de ONG-uri, scoli, spitale sau bloggeri. Proiectele pot fi votate pana vineri, 30 septembrie 2011, de catre oricine doreste sa sustina dezvoltarea si implementarea unui program comunitar in Romania.

Este primul concurs online de proiecte sustinut de catre o banca din Romania si isi propune sa le sprijine atat financiar, cat si prin voluntariat si diseminare de cunostinte catre organizatiile si institutiile ce urmeaza a fi finantate.

Programul se desfasoara in perioada 18 iulie - 30 septembrie 2011 si se adreseaza organizatiilor neguvernamentale (ONG- uri), spitalelor si scolilor din tara care doresc sa dezvolte proiecte de responsabilitate sociala in comunitatile in care Raiffeisen Bank isi desfasoara activitatea. De asemenea, proiectele inscrise in program trebuie sa fie din domeniile: educatie, servicii sociale, sport, sanatate sau ecologie urbana. Nu in ultimul rand, programul este adresat si bloggerilor, care trebuie sa identifice proiecte de responsabilitate sociala si sa le propuna in asociere cu una dintre institutiile mentionate mai sus.

Prima etapa a programului, cea a depunerii scrisorilor de intentie, a adunat aproape 400 de proiecte timp de o luna. Dintre acestea, peste 250 au fost acceptate (40% din domeniul educatiei), pe baza evaluarii scrisorilor de intentie de catre 55 de voluntari, angajati ai Raiffeisen Bank. A urmat etapa de depunere a proiectelor detaliate, din care au mai fost eliminate cele care nu au indeplinit toate conditile de eligibilitate sau nu au furnizat toate informatiile solicitate prin formularul de aplicatie.

Toate cele peste 150 de proiecte ramase in cursa pentru finantare (din domeniile educatie, servicii sociale, sport, protectia mediului si sanatate) sunt de astazi supuse votului public. Oricine poate vota proiectul preferat pe blogul raiffeisencomunitati.ro, timp de trei saptamani, cu conditia sa isi creeze un cont de inregistrare(daca nu are deja). Pe blog veti gasi toate detaliile proiectelor grupate pe judete.

Castigatorii finantarilor vor fi desemnati exclusiv pe baza numarului de voturi obtinut si vor fi anuntati pe data de 30 septembrie 2011.

Comunitatea Raiffeisen pune mare pret pe implicare si ii primeste cu incredere pe toti cei care isi doresc sa dezvolte proiecte cu impact in comunitate pe termen lung, contribuind astfel la imbunatatirea calitatii vietii.

Blogul Raiffeisen Comunitati este un canal online de dialog despre faptele, evenimentele si preocuparile importante din comunitatile in care banca este prezenta. Ne adresam deopotriva partenerilor si reprezentantilor nostri din comunitatile locale, angajatilor bancii, institutiilor publice, altor grupuri cointeresate si, in general, tuturor celor care vor sa se implice in viata semenilor lor, care vor sa-si spuna punctul de vedere despre initiative de responsabilitate corporativa si, in general, celor care cred in forta dezbaterii de calitate.

Voteaza proiectul preferat pe raiffeisencomunitati.ro!

Vizitati-ne si pagina de Facebook!

Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri, 24 aprilie, la Tulcea, că TAROM va primi până la finele lunii ajutor din partea Comisiei Europene şi apoi va intra într-o...
ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis că norma juridică privind valoarea reparaţiei şi implicit a despăgubirilor prin asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) este este...
#Raiffeisen Comunitati, #Raiffesisen bani firme, #Raiffesisen proiect comunitati , #stiri Raiffeisen