PSD ia in calcul o motiune pe Justitie, dupa ce Raluca Pruna a mintit la CEDO

Duminica, 09 Octombrie 2016, ora 21:35
3806 citiri
PSD ia in calcul o motiune pe Justitie, dupa ce Raluca Pruna a mintit la CEDO
Foto: Facebook/Raluca Alexandra Pruna

PSD ia in calcul sa depuna o motiune simpla pe Justitie.

"Vorbeati de cazul Pruna. Luam in calcul serios depunerea unei motiuni simple, chit ca nu va tine cont de ea premierul Ciolos, cum nu a tinut cont nici de cea de la Agricultura. Mie mi se pare foarte grav ca un membru al Guvernului Romaniei afirma public ca a mintit judecatorii CEDO. Ce cred oamenii aceia despre noi? Cum apare Romania? Chiar daca este Romania tehnocrata, cum apare acolo?", a spus seful PSD, Liviu Dragnea, duminica seara, la Antena 3.

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a recunoscut, joi, la CSM, ca a mintit la CEDO, cand a spus ca dispune de un buget de aproape un miliard de euro pentru 7 penitenciare.

"Stiti cum e, domnule judecator, ca la penitenciare, unde eu m-am dus si am mintit la CEDO si spun bine mintit la CEDO, ca eu am crezut ca daca mi se da o hartie sub semnatura cuiva din statul roman...

Deci eu am mintit acolo spunand ca noi am asigurat buget pentru 7 penitenciare a cate 150 de milioane pentru fiecare penitenciar, ergo aproape un miliard de euro, dar astea erau niste bune intentii, pentru ca in realitate in buget noi nu avem acesti bani. Asa s-a intamplat si cu investitiile. Pe mine nu ma costa nimic si pe niciun ministru sa facem o foaie foarte frumoasa, sa spunem ca ne trebuie doua miliarde de euro ca noi sa avem o infrastructura de top in Romania, dar cata vreme nu ai acoperire in buget, lucrurile astea nu se vor intampla.

Deci acest guvern, pe care ma simt obligata sa il apar nu neaparat pentru ca fac parte din el, acest guvern a mostenit asta, o colectie de bune intentii. Si a trebuit eu sa ies sa spun ca nu pot sa fac sapte penitenciare, ca nu am bani (...) ", a declarat Pruna, citata de Mediafax.

La CSM s-a discutat joi despre amanarea investitiilor pentru sediile de instante.

Potrivit unui comunicat de presa al CEDO, Raluca Pruna a vizitat Curtea pe 14 iunie 2016, unde a fost primita de presedintele Guido Raimondi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Pruna mintit CEDO Dragnea motiune , #ministrul Justitiei
Comentarii