Bilant 2014 by Raluca Turcan

Luni, 29 Decembrie 2014, ora 11:54
1836 citiri
Bilant 2014 by Raluca Turcan
Foto: Facebook/Raluca Turcan

Vicepresedintele Partidului National Liberal (PNL), deputatul Raluca Turcan, e de parere ca 2014 a fost anul contrastelor, notand ca de departe realizarea cea mai de seama a fost alegerea lui Klaus Iohannis in functia de presedinte al Romaniei.

"Anul 2014 a fost anul contrastelor: a fost anul in care Guvernul Ponta a mutilat Legea Educatiei Nationale, a facut scut in Parlament pentru a salva colegi suspectati de a fi certati cu legea, a fost anul in care elevii nu au primit abecedarele pana in luna decembrie, a promovat legi neconstitutionale si a injosit zeci de mii de romani care nu au putut vota in strainatate.

In acelasi timp, 2014 a fost si anul in care am vazut ca SE POATE: romanii au demonstrat ca vor o tara in care sa domine decenta si bunul simt. Au demonstrat ca democratia este trainica in Romania. Au demonstrat ca fiecare vot a contat, ca poporul este cel care face schimbarea si trimite mesaje politicienilor. A demonstrat ca democratia este mai puternica decat masinariile de fraudare a alegerilor, asa cum spunea Victor Ponta", scrie pe Facebook Raluca Turcan.

"A fost un an greu din punct de vedere electoral: am avut alegeri pentru Parlamentul European si pentru Presedintia Romaniei. Am consolidat, impreuna cu colegii din Sibiu, o echipa unita, puternica, decisa sa serveasca interesul public. Am muncit mult in Parlament si am pus bazele unor proiecte importante in Educatie cum sunt afterschool-ul generalizat si bursele profesionale", mai scrie Raluca Turcan.

Referindu-se la alegerea lui Klaus Iohannis in functia de presedinte, vicepresedintele PNL sustine ca acest pas este important pentru Romania pentru urmatorii 10 ani, notand ca, anul acesta, "schimbarea a plecat de la Sibiu".

Raluca Turcan: Iohannis nu e monopolul PNL, responsabilitatea campaniei nu este doar a PDL Interviu

Tot referitor la Klaus Iohannis, deputatul tine sa mentioneze trei aspecte, in care crede "cu toata convingerea". Primul este ca "Omul Iohannis va readuce in Romania respectul pentru valori precum familia, comunitatea, demnitatea".

"Al doilea este ca Primarul Iohannnis ne-a aratat noua, tuturor, ca a fi onest si responsabil, a avea simt civic si a-ti face datoria nu sunt cuvinte golite de inteles", continua aceasta, mentionand ca cel de-al treilea este faptul ca presedintele va pune "datoria fata de cetateni inaintea intereselor personale sau de grup".

Raluca Turcan trece in revista si realizarile pe plan personal, afirmand ca se simte "implinita" alaturi de Eric, baiatul ei care a mers pentru prima oara la scoala si ia lectii de pian, si Valeriu Turcan, sotul sau.

In ceea ce priveste asteptarile pentru 2015, Raluca Turcan scrie pe reteaua sociala: "In ajunul sarbatorilor, pe plan politic, sper ca anul 2015 va fi unul mai linistit, mai cumpatat, cu mai putina ipocrizie si cu mai multa asumare.

Imi doresc un an in care fiecare roman sa simta ca politica poate fi o cale pentru imbunatatirea vietii de zi cu zi, ca putem trece de la vorbe, mai mult sau mai putin mestesugite, la rezultate simtite de cei multi".

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Raluca Turcan retrospectiva 2014, #Raluca Turcan 2015, #Raluca Turcan Facebook, #Raluca Turcan familie , #deputat