Ziare.com

Raluca Turcan: Lucrurile au scapat de sub control in TVR

Sambata, 15 Mai 2010, ora 20:11

   

Raluca Turcan: Lucrurile au scapat de sub control in TVR
Presedintele comisiei de Cultura a Camerei Deputatilor, Raluca Turcan, a sustinut, sambata, la Sibiu, ca are informatii ca in TVR, in ultimele zile, toate achizitiile publice ar fi fost "sparte" sub valoarea de 100.000 de euro pentru a se evita licitatiile.

"Am informatii ca in ultimele zile toate achizitiile publice au fost sparte sub 100.000 de euro, pentru a se putea evita licitatiile si sa se faca prin atribuire directa. Lucrurile au scapat de sub control si nu se mai poate continua asa", a declarat Raluca Turcan, care a propus inlocuirea actualului director interimar al TVR, Alexandru Sassu.

Si vicepresedintele PD-L Valeriu Stoica a criticat modul de functionare a TVR. El a sustinut ca "televiziunea publica manipuleaza la fel ca si trusturile media private".

Raluca Turcan, Valeriu Stoica, Sever Voinescu, Catalin Avramescu si Cristina Traila au participat, sambata, la Sibiu, la dezbaterea "Doctrina Populara - Sinteza valorilor si principiilor dreptei", organizata de Institutul de Studii Populare (ISP) si Fundatia Hanns Seidel.

Sursa: rNews

Articol citit de 1428 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Tara este scapata de sub control

Asa ca ce sa ne mai miram ca lucrurile sunt scapate de sub control la TVR.

 

Hm,

tot la intrunirea acelui cerc stramt s-a afirmat de catre descoperitorul basescianismului (ce frumos mod de a intra in folclor) ca au sperat sa scada audienta mogulilor prin absenta. Superba logica !
Eu credeam ca e invers.

 

Raluca Turcan are informatii

Si in loc sa apara in presa, de ce nu initiaza un control oficial ca sa remedieze situatia?

 

Corecta si pertinenta intrebare !

Chiar nu au invatat cum se face o comisie !??


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor