Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Raluca Turcan: Nu cred ca UDMR ar fi apreciat pumnul in masa al lui Emil Boc

Sambata, 09 Aprilie 2011, ora 18:18
2726 citiri
Raluca Turcan: Nu cred ca UDMR ar fi apreciat pumnul in masa al lui Emil Boc

Vicepresedintele PD-L Raluca Turcan a declarat ca il sustine din "loialitate" pe Emil Boc in cursa pentru sefia PD-L, considerand ca acesta a fost un "premier ardelean" de care Romania avea nevoie, "molcom, care sa asculte toate opiniile, sa tina cont de sfaturile primite de la cei din jur".

"Nu cred ca UDMR ar fi apreciat pumnul in masa a lui Emil Boc", a spus Raluca Turcan, intr-un interviu acordat Mediafax.

"Cine spune ca domnul presedinte nu ia decizii ar trebui sa se uite la ce a facut ca om politic. Eu nu cred ca Traian Basescu a castigat competitia pentru Primaria Clujului in locul lui Emil Boc. Eu nu cred ca Traian Basescu a fost primar in locul lui Emil Boc, eu nu cred ca premierul nu are propria viziune asupra ceea ce trebuie facut in Romania", a spus Turcan.

"Poate ca exista asteptarea si probabil au existat critici ca Emil Boc nu bate cu pumnul in masa, insa asemenea asteptari trebuie incadrate intr-un context, ori contextul politic este al unui moment politic dificil, cu handicap electoral, in care partidele aflate la guvernare sufera, politic, din cauza caracterului impopular al unor masuri dure.

Nu cred ca partenerii din UDMR sau de la minoritati ar fi apreciat pumnul in masa al lui Emil Boc si cred ca vorba buna conteaza foarte mult si capacitatea de a asculta, de a cantari si, pana la urma, de a lua deciziile juste", a declarat vicepresedintele PD-L.

"Stiu ca existau asteptari sau temeri ca in campania noastra interna sa fie sange pe pereti"

Raluca Turcan spera ca aceasta campanie din interiorul PD-L pentru sefia partidului "sa se deruleze intr-un stil de fair play".

"Stiu ca existau asteptari sau temeri ca in campania noastra interna sa fie sange pe pereti, tocmai pentru ca exista si interesul, in special din exterior, de a destabiliza partidului, de a slabi partidul. Eu sper ca dezbaterea interna sa fie in spirit de fair play, unele declaratii mai acide sa fie din partea unor suporteri mai infocati in aceasta competitie, insa pe fond, nu ne atacam", a opinat Turcan.

In ceea ce priveste perioada de dupa alegeri, "un alt plan pe care ar trebui sa megem dupa aceste alegeri si care necesita dezbateri, este acela al intaririi fortei primarilor si parlamentarilor in PD-L", a mai spus politicianul.

Raluca Turcan, care recunoaste ca PD-L are in momentul de fata o problema de credibilitate, care reiese din sondaje, a mai spus in interviu ca ii vede in conducerea partidului, dupa Conventie, pe Elena Udrea, Roberta Anastase, Cristian Preda, Monica Macovei si Sever Voinescu si a apreciat candidatura lui Toader Paleologu pentru presedintia PD-L ca fiind "un moment de descretire a fruntilor".

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Raluca Turcan Emil Boc, #Raluca Turcan alegeri PDL, #Raluca Turcan PDL , #Emil Boc
Comentarii
Poza Gonzaguez
Gonzaguez
rank 5
Isuse,Zambilica Țurcan,cât de frumoasă e.Pe sprânceană.Dar nu se știe pe a cui sprânceană:Stolojan sau găo Zeus decrepitus fewtidus macabrus?Că nu se știe.