Miting USL: PDL cere ancheta - Erau faliti in urma cu cinci luni

Vineri, 19 Octombrie 2012, ora 10:22
4825 citiri
Miting USL: PDL cere ancheta - Erau faliti in urma cu cinci luni
Foto: Ziare.com

Vicepresedintele PDL Raluca Turcan cere sa fie constituita o comisie parlamentara de acheta privind provenienta banilor cheltuiti la lansarea candidatilor USL, pe Arena Nationala, precizand ca, urma cu cinci luni, "PSD era falit".

"Acum cinci luni, PSD era falit si umbla din poarta in poarta sa-si plateasca datoriile, acum organizeaza un miting de 1,4 milioane de euro. Eu cred ca ar trebui constituita o comisie parlamentara de ancheta privind modul in care au fost cheltuiti banii si provenienta lor la lansarea candidatilor USL", a declarat Turcan pentru Mediafax.

Aceasta a subliniat ca membrii USL sunt preocupati de "circ, fast si fanfaronada".

"Alianta ARD este cu Europa, cu civilizatia, este alaturi de politicienii grei europeni, preocupati de viitorul economic, social si politic al popoarelor lor. Astazi ARD discuta de la egal la egal cu seriozitate si ingrijorare despre dificultatile generate de criza. De partea cealalata, USL arata un spectacol care plesneste de grandomanie, de lipsa de viziune si de anvergura. Arata ca este preocupat doar de circ, fast si fanfaronada", a completat democrat-liberala.

Turcan a mentionat ca USL nu are credibilitate in Europa, mentionand ca "are un Guvern izolat, care a facut si face in continuare gafe. De aceea si credibilitatea Romaniei scade de la o zi la alta".

"Ma gandesc daca n-ar trebui oare, in loc sa ancheteze politicienii procurorii in Parlament, sa se convoace o comisie parlamentara care sa verifice modul in care Guvernul Ponta-Antonescu a cheltuit banii cu lansarea candidatilor, milioane si milioane de euro", a conchis Turcan.

USL si-a lansat miercuri seara, pe Arena Nationala, candidatii la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Zeci de mii de oameni au fost adusi din tara pentru a umple stadionul.

Evenimentul nu a durat mult, vreo doua ore, fiind marcat de discursurile lungi si mobilizatoare ale liderilor Victor Ponta si Crin Antonescu. Prezentarea si defilarea candidatilor s-a desfasurat insa foarte rapid, in decursul a cateva minute.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Turcan comisie ancheta miting, #bani miting USL , #PDL