PDL: Ce-i mai trebuie lui Duicu avocat, cand pentru el lucreaza chiar premierul Ponta?

Luni, 07 Aprilie 2014, ora 20:26
1521 citiri
PDL: Ce-i mai trebuie lui Duicu avocat, cand pentru el lucreaza chiar premierul Ponta?
Foto: Arhiva

Vicepresedintele PDL Raluca Turcan sustine ca partidul sau condamna politica premierului Victor Ponta de a se pune in slujba persoanelor acuzate de coruptie.

Dupa ce prim-ministrul a declarat, luni, ca nu se dezice de Adrian Duicu si nici de Ion Prioteasa, lideri PSD implicati intr-un scandal de coruptie, reactia PDL nu a intarziat sa apara.

Scandal de coruptie la Mehedinti: Presedintele CJ, seful Politiei si liderul PSD Orsova, arestati preventiv (Video)

"Victor Ponta nu se poate dezice de Duicu pentru ca i-a fost protector. Ma intreb ce-i mai trebuie lui Duicu avocat, cand pentru el lucreaza chiar prim-ministrul", a precizat Raluca Turcan, intr-un comunicat de presa remis Ziare.com.

Deputatul PDL a mai spus ca Romania are un premier ce actioneaza, de ani intregi, ca avocat al persoanelor acuzate de coruptie, aducandu-l in discutie si pe fostul prim-ministru Adrian Nastase.

"Victor Ponta a actionat ca avocat al lui Nastase, avocatul lui Nicolescu de la Arges, iar acum este avocatul lui Duicu. Este rusinos acest lucru. Victor Ponta face mari deservicii tarii cu asemenea declaratii.

Dupa ce a facut circ cu declaratiile de pe Facebook, Victor Ponta s-a intors la mai vechiul sau obicei: cruciada impotriva justitiei. Practic, Ponta ameninta fatis justitia din Romania. Cu alte cuvinte, incepand cu anul viitor, PSD va pune capastru justitiei

O astfel de atitudine sfidatoare arata limpede ca 2012 nu a fost un accident, iar razboiul cu justiaia nu s-a incheiat niciodata. Ponta este determinat sa duca acest razboi pana la momentul in care justitia va fi ingenunchiata. PDL nu poate trece cu vederea o asemenea declaratie anti-nationala", a incheiat Turcan.

Ponta: Nu ma dezic de Duicu. Sa-i spun sa treaca la PMP? (Video)

Victor Ponta a spus, luni, ca nu se dezice nici de presedintele CJ Mehedinti, social-democratul Adrian Duicu, dar nici de presedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa.

"La Mehedinti vom lua mai multe voturi. Nu ma dezic nici de Duicu, nici de Prioteasa, doar pentru ca sunt din judete unde PSD sta foarte bine. (...) Stiam cu totii acest lucru, ca asa va fi pana in noiembrie", a declarat premierul.

D.T.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#PDL Ponta, #PDL Ponta scandal coruptie, #PDL Ponta justitie, #Turcan Ponta coruptie , #PDL