Raluca Turcan: Emil Boc este Highlander

Miercuri, 20 Aprilie 2011, ora 11:23
2323 citiri
Raluca Turcan: Emil Boc este Highlander

Vicepresedintele PD-L Raluca Turcan il acuza pe contracandidatul lui Emil Boc, Vasile Blaga, de lipsa de fairplay si propune un pact prin care cei trei aspiranti la sefia PD-L - Boc, Blaga si Paleologu - sa isi indrepte tinta atacurilor catre "adevaratul adversar" - Opozitia.

"Am propus lucrul acesta pentru ca e foarte important ca PD-L sa constientizeze care sunt adevaratii adversari: PSD si PNL, care in toata aceasta perioada in care PD-L a sustinut reforma s-au situat pe o pozitie contrara, si, de asemenea, sa mergem mai putin sa mergem pe atacuri interne si pe teme care sunt in defavoarea reconstructiei partidului pe termen lung", a declarat Raluca Turcan, in cadrul unui interviu acordat Adevarul.

Despre Emil Boc, ea spune ca este un "Highlander" (n.r. Nemuritorul) care a supravietuit unei perioade dificile de guvernare.

Raluca Turcan propune un pact intre candidatii la sefia PD-L, impotriva USL

"De multe ori ma gandeam ca Emil Boc e un fel de "Highlander" (n.r. Nemuritorul) al politicii romanesti pentru ca in multe momente i se prefigura sfarsitul si de fiecare data revenea cu o forta mai mare si cu mai multa indarjire pentru a-si duce la capat proiectele. Iar cine spune ca el face doar ce spune presedintele cred ca greseste profund", afirma Raluca Turcan.

Insa nu aceeasi parere buna o are si despre liderul PNL, Crin Antonescu, care, in opinia vicepresedintelui PD-L, s-a transformat in subalternul lui Ion Iliescu.

"Ca partid autentic de dreapta trebuie sa sanctionam derapajul lui Crin Antonescu. El s-a transformat intr-un subaltern al lui Ion Iliescu, care iti aduce aminte de cuplul Lascarica-Domn Semaca.

Daca il urmaresti pe Crin Antonescu, iti dai seama ca are un comportament de angajat lenes la statul asistential al lui Ion Iliescu. Rolul nostru este sa-i facem pe romani sa inteleaga toate aceste greseli si sa ne pozitionam clar fata de ceilalti", spune Raluca Turcan.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Raluca Turcan Emil Boc, #Raluca Turcan PDL, #raluca turcan propunere pact opozitie , #PDL