Raluca Turcan ii raspunde Elenei Basescu: Sper sa se maturizeze!

Duminica, 14 Aprilie 2013, ora 12:14
5483 citiri
Raluca Turcan ii raspunde Elenei Basescu: Sper sa se maturizeze!

Disputa verbala dintre Raluca Turcan si Elena Basescu continua, iar cea dintai

i-a urat mezinei presedintelui, pe Facebook, "sanatate si sa se maturizeze".

"Faptul ca raspunsul meu la intrebarea unui jurnalist a determinat-o pe EBA sa sara la atac la adresa mea si a familiei mele e dezamagitor. PDL nu are in intentie sa se opuna carierei politice a Elenei Basescu. Nu exista o adversitate sau o dorinta de razbunare a cuiva. Ii doresc sanatate si sper sa se maturizeze", a scris Raluca Turcan pe contul de Facebook.

EBa, ironica: M-am linistit cand Raluca Turcan m-a asigurat ca nu ma da afara

Anterior, Elena Basescu ii replicase Ralucai Turcan, care a spus ca PDL nu are "in acest moment" ca obiectiv sa o dea afara din partid pe fiica cea mica a presedintelui, ca "s-a linistit".

"M-am linistit acum cand Raluca m-a asigurat ca PDL nu are ca obiectiv 'in acest moment' sa ma dea afara si ca pot ramane momentan in partidul in care ea a venit dupa ce Traian Basescu era deja presedinte si castigase toate bataliile electorale", a scris Elena Basescu, vineri, tot pe Facebook.

Elena Basescu a continuat sa o atace ironic pe Raluca Turcan.

"Sunt mandra de faptul ca sunt sustinuta de unul dintre cei mai puternici lideri ai actualei conduceri, o femeie care a ajuns la varful politicii pe propriile picioare, fara sprijinul domnului Stolojan ori al lui Traian Basescu, al carui purtator de cuvant a fost sotul ei, inainte de a deveni consilierul de imagine al unor membri marcanti PNL ori PC", a mai scris Elena Basescu.

Declaratia care a enervat-o pe Elena Basescu a fost facuta vineri de Raluca Turcan. Aceasta a afirmat ca "PDL nu are in acest moment ca obiectiv sa o dea afara pe doamna Elena Basescu. Nu asta este preocuparea PDL, ci dimpotriva, PDL vrea sa isi aduca intr-o echipa puternica toti oamenii care au un cuvant de spus in societatea romaneasca".

Insa si afirmatia sa venea ca o replica a faptului ca Elena Basescu a declarat ca va candida pentru un nou mandat de europarlamentar, chiar daca nu va mai avea sprijinul PDL.

Elena Basescu a sustinut intr-un interviu ca va candida pentru innoirea mandatului chiar si fara sprijinul PDL.

"Eu nu am fost sustinuta de PDL nici in 2009 sa candidez pentru un mandat de europarlamentar. Asta nu m-a impiedicat si nu ma va impiedica nici acum sa candidez. Voi candida cu siguranta", a spus Elena Basescu.

A.I.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
Marcel Ciolacu trece peste regrete: ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Marcel Ciolacu trece peste regrete: ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei va fi validată de PSD săptămâna viitoare, în forurile statutare, a declarat marţi, 23 aprilie, liderul partidului, premierul Marcel Ciolacu....
#Raluca Turcan cearta Elena Basescu, #Elena Basescu atac Raluca Turcan , #PDL