Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Raluca Turcan: In PNL sunt multi oameni nemultumiti

Vineri, 19 Septembrie 2008, ora 10:17
1844 citiri
Raluca Turcan: In PNL sunt multi oameni nemultumiti

Raluca Turcan spera ca la alegerile din toamna romanii vor intelege ca au de ales intre un bloc PNL-PSD si PD-L si ca vor vota pentru o guvernare unitara si coerenta, dandu-le sansa democrat-liberalilor sa obtina un rezultat care sa le permita sa guverneze singuri.

Intr-un interviu acordat cotidianului Adevarul, vicepresedintele PDL a precizat ca problema unei guvernari cu PSD este total exclusa, dar nu acelasi lucru se intampla in cazul Partidului National Liberal.

"In PNL exista foarte multi oameni care nu impartasesc deciziile pe care le ia actuala conducere. Chiar sunt multi oameni nemultumiti. Practic, sunt oameni de dreapta intr-un partid care guverneaza de stanga. Cu acestia putem gandi o solutie de viitor", a declarat Raluca Turcan.

Aceasta a sustinut ca o apropiere intre cele doua partide nu poate fi gandita decat in cazul in care liberalii renunta la Calin Popescu Tariceanu si a si explicat care sunt motivele.

"Domnul Tariceanu a tradat obiectivele Aliantei 'Dreptate si Adevar', o alianta construita cu multa truda. Multi uita ce a insemnat guvernarea PSD, dar noi nu uitam. Oamenii de afaceri banuiti ca fiind apropiati de PNL erau haituiti si supusi unor controale si paracontroale de catre oamenii PSD. Aduceti-va aminte perceptia de coruptie din timpul guvernului PSD, acea dictatura in domeniul comunicarii, a mass-media, cand nu puteai sa patrunzi in mass-media sub nicio forma", a declarat Raluca Turcan.

"Domnul Tariceanu a tradat o alianta care si-a atins scopul de a indeparta PSD de la guvernare. Si poate ce este si mai dureros, a tradat o echipa, a tradat niste oameni, a spus lucruri neadevarate despre niste oameni", a mai spus vicepresedintele PDL referindu-se la atacurile tot mai virulente din ultimul timp venite din partea lui Crin Antonescu si Ludovic Orban la adresa lui Theodor Stolojan.

In interviul acordat cotidianului Adevarul, Raluca Turcan a explicat care a fost contextul in care senatorii democrat-liberali au decis sa sprijine mentinerea in functia de vicepresedinte al Senatului a lui Corneliu Vadim Tudor dar si cum a fost obtinuta unanimitatea in interiorul forului de conducere al PDL in privinta nominalizarii lui Theodor Stolojan pentru functia de viitor premier.

Raluca Turcan nu a evitat nici "subiectul" Elena Udrea, despre care a spus ca este o colega buna, cu care se intelege, dar care a devenit o tinta de presa. "Elena Udrea este o tinta de presa. Poate ca multi se leaga de numele ei pentru ca apar in presa daca il folosesc. Se vinde si apari si tu in presa legandu-te de ea", a mai spus Raluca Turcan.

Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Cătălin Cîrstoiu a avut marţi, 23 aprilie, pe rețelele sociale, prima reacţie după ce PSD şi PNL au renunţat la candidatura sa la Primăria Capitalei, precizând că nu a luat decizia de...
Constatări grave ale SUA cu privire la corupția din România. Explicația puterii și acuzațiile opoziției: „Au creat o mașinărie care funcționează ca unsă!”
Constatări grave ale SUA cu privire la corupția din România. Explicația puterii și acuzațiile opoziției: „Au creat o mașinărie care funcționează ca unsă!”
Raportul Departamentului de Stat (DOS) al Statelor Unite ale Americii (SUA) pentru anul 2023, în legătură cu România, a relevat o mulțime de informații grave referitoare la corupția...
#Raluca Turcan, #Elena Udrea, #PNL, #PSD, #PDL, #guvernare , #PDL