Raluca Turcan: Pacatul lui Geoana - nu si-a prezentat omagiile lui "Che Guevara"

Marti, 08 Noiembrie 2011, ora 23:12
1894 citiri
Raluca Turcan: Pacatul lui Geoana - nu si-a prezentat omagiile lui "Che Guevara"
Foto: Arhiva/Ziare.com

Deputatul PDL Raluca Turcan apreciaza ca in razboiul dintre Victor Ponta si Mircea Geoana va pierde PSD-ul, care "va iesi faultat indiferent de rezultat", opinand ca pacatul fostului lider social-democrat este ca acela ca "nu si-a prezentat omagiile lui Che Guevara de Bucuresti".

"Daca Geoana ramane presedinte al Senatului, Ponta isi va fi demonstrat neputinta, bine-nteles dupa ce va fi tarat PSD si USL intr-un razboi intern de toata frumusetea", scrie Raluca Turcan pe blogul personal.

"Daca Geoana pierde presedintia Senatului, ea va reveni cu siguranta unui senator al arcului guvernamental, deci Ponta va provoca PSD-ului si USL-ului pierderea singurei functii de varf detinute in stat. Sa arunci in aer propriile redute e probabil contributia geniala a lui Ponta la o noua teorie a politicii de Opozitie", atentioneaza pedelista.

Lupta pentru schimbarea lui Geoana - ce spun greii PSD si Puterea

Importanta in aceasta disputa, sustine Turcan, nu e in primul rand atitudinea lui Geoana, ci cea pe care o afiseaza Victor Ponta.

"Un lider puternic ar fi incercat si ar fi reusit sa rezolve 'problema Geoana' (daca exista o astfel de problema pentru PSD) intr-o maniera care nu afecteaza partidul pe care-l conduce. Ranchiuna si frustrarile personale l-au facut insa pe Ponta sa arunce in aer propriul partid, eventual sa riste o sciziune, doar ca sa se razbune pe Mircea Geoana. Pacatele lui Geoana? Probabil acela ca nu si-a prezentat omagiile in fata lui Che Guevara de Bucuresti plus scepticismul in fata geniului marelui lider al revolutiei useliste", opineaza Raluca Turcan.

In finalul articolului, aceasta se intreaba cat de destructiv ar fi Ponta si pentru Romania.

"Daca face asa cu partidul pe care-l conduce, ma intreb cat de distructiv ar fi Ponta pentru Romania, daca va ajunge vreodata sa detina o functie importanta in stat?! Sper sa nu ajungem vreodata sa testam pe viu aceasta ipoteza", concluzioneaza Raluca Turcan.

D.R.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Raluca Turcan scandal Geoana Ponta, #Geoana inlocuit Senat, #Geoana excluc PSD Ponta , #PDL