Raluca Turcan: Ponta se pregateste sa fie combinatia Nastase - Iliescu la patrat

Joi, 12 Ianuarie 2012, ora 23:01
2139 citiri
Raluca Turcan: Ponta se pregateste sa fie combinatia Nastase - Iliescu la patrat
Foto: Arhiva

Presedintele PSD Victor Ponta se pregateste sa fie combinatia Adrian Nastase - Ion Iliescu la patrat, considera deputatul PDL Raluca Turcan, potrivit careia un "Guvern USL/Ponta" la finalul acestui an ar fi un pericol pentru Romania.

"In cele doua zile de cand a revenit in prim-planul atentiei mass-media, Victor Ponta a dat un semnal lipsit de echivoc despre mesajul sau in 2012. Ponta se pregateste sa fie combinatia Nastase - Iliescu la patrat: politicianism si lupta de clasa, dublate de tupeu si agresivitate", scrie scrie Raluca Turcan pe blogul personal.

Leadership-ul feminin: Intre politica si pasiunea pentru pian - Interviu Raluca Turcan

Mai intai, explica sotia consilierului prezidential Valeriu Turcan, Ponta a aratat clar ca e omul interesului de partid si nu al interesului national in chestiunea modificarii Constitutiei, reusind performanta ca intr-o singura zi (luni) sa aiba doua pozitii contradictorii pe acest subiect.

"Dimineata, in conferinta de presa a USL care anunta pozitiile Uniunii la inceput de an, a exprimat refuzul ritos de a mai participa la discutii pe aceasta tema, pentru ca seara - incercand sa interpreteze duios partitura interesului national - sa nu respinga aceasta ipoteza,

Apoi a aplicat o lovitura rapida clasei de mijloc din Romania, declarand ca indemnizatia maternala trebuie plafonata la salariul mediu pe economie. Cu alte cuvinte, daca o tanara mama are un salariu net de 3.000 sau 3.500 de lei (si deci contribuie la asigurarile sociale proportional cu aceasta suma), ea va primi de la PSD o indemnizatie lunara de circa 1.500 lei. E un avertisment dur dat de PSD si USL clasei de mijloc din Romania. Daca USL castiga alegerile, principalul perdant al unei astfel de guvernari va fi clasa de mijloc", scrie Raluca Turcan.

Raluca Turcan: E nevoie de o remaniere pana in 15 ianuarie

Raluca Turcan sustine ca, in cele din urma, "Ponta a revenit la tinta lui mai veche - Televiziunea Publica - anuntand deja epurarea jurnalistilor indezirabili imediat ce USL ar ajunge la putere. Iar asta a doua zi dupa ce fusese invitat la o emisiune pe TVR1, in care impolitetea si zeflemeaua au fost principalele lui argumente in discutia cu moderatoarea emisiunii".

Nu in ultimul rand, deputatul democrat-liberal atrage atentia ca "un guvern USL/Ponta la finalul acestui an ar fi un pericol pentru Romania".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Raluca Turcan Victor Ponta, #Ponta combinatie Nastase Iliescu, #Guvern USL pericol Romania , #PDL