Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Turcan, amenintata: Sa va prindem pe aici cu Basescu, sa vedeti ce veti pati!

Duminica, 08 Iulie 2012, ora 16:56
8624 citiri
Turcan, amenintata: Sa va prindem pe aici cu Basescu, sa vedeti ce veti pati!

Vicepresedintele PDL Raluca Turcan a fost amenintata de un barbat care a intervenit in timpul unei conferinte de presa sustinuta la Sibiu, ocazie cu care Turcan a declarat ca in ultima perioada, primeste cate zece telefoane de amenintare pe zi.

Astfel, un barbat a intrat in sediul PDL situat in centrul Sibiului, in timp ce deputatul PDL sustinea o conferinta de presa.

"Sa discutati ca ne-ati taiat pensiile, de patru luni nu am ce manca, asta sa discutati. Suntem oameni batrani, ne-ati taiat pensiile de handicap. Am lucrat 47 de ani intr-o intreprindere si dumneavoastra mi-ati taiat pensia. Mai ai curajul sa vii sa zambesti! Suntem 950 de oameni in situatia asta, de luni nu am luat banii. Nu am ce manca, nu ma angajeaza nimeni. Aveti tupeul sa veniti in fata noastra. Sa va prindem pe aici cu domnul Basescu, sa vedeti ce veti pati. Sa nu aveti tupeul sa veniti in Sibiul asta. Mi-ar crapa obrazul de rusine. Va sparg geamul si sa ma bage in puscarie ca macar acolo nu-mi trebuie bani, ca am ce manca", a strigat barbatul.

In timp ce deputatul PDL incerca sa il pofteasca afara pentru a-si relua conferinta, acesta i-a spus: "Nu la revedere, ca va voi urmari, zi si noapte".

"Probabil face parte din seria persoanelor care in ultimele zile ma ameninta cu moartea. Asta este realitatea - primesc telefoane in care sunt amenintata, dar mergem mai departe, telefoane cu mesaje vocale. Una din persoane este aceeasi din perioada campaniei electorale. Am facut atunci plangere. Ma gandesc daca sa mai fac, dar asta e viata. Pana la urma fiecare cetatean al acestei tari trebuie respectat", a comentat deputatul PDL.

Potrivit acesteia, situatii similare au avut loc in timpul campaniei electorale, cand a depus plangere la Politie. Cel care i-a trimis amenintari in timpul campaniei a fost identificat, insa nu stie ce masuri a luat Politia.

Intrebata daca va lua vreo masura si impotriva celor care ii trimit in aceasta perioada mesaje amenintatoare, Turcan a spus ca nu.

"Nu iau nicio masura, eu ma simt foarte linistita, atata timp cat sunt impacata cu mine insami. (...) cred ca primesc zece telefoane pe zi. Nu mi-e frica, pur si simplu. Nu am niciun motiv sa imi fie frica", a conchis ea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Raluca Turcan amenintari, #Traian Basescu amenintat, #telefoane amenintare , #PDL