Turcan: PDL are nevoie de MRU si MRU are nevoie de PDL

Vineri, 18 Mai 2012, ora 19:25
1971 citiri
Turcan: PDL are nevoie de MRU si MRU are nevoie de PDL
Foto: Facebook

PDL are nevoie de Mihai Razvan Ungureanu si Ungureanu, la randul lui, are nevoie de PDL pentru viitoarea sa cariera politica, crede deputatul PDL Raluca Turcan.

"Cred ca dupa locale e important ca PDL sa devina nucleul unei miscari de dreapta care sa grupeze toate fortele politice, civice, care se opun stangii, iar propunerea naturala a acestei constructii politice pentru functia de premier poate fi domnul Mihai Razvan Ungureanu.

Cred ca PDL are nevoie de el si cred ca si domnia sa are nevoie de PDL pentru viitoarea sa cariera politica. Odata cu aceasta ancorare politica solida, o cursa prezidentiala poate fi o consecinta fireasca pentru domnul Mihai Razvan Ungureanu", a declarat Raluca Turcan pentru agentia de presa Mediafax, citata de Romania TV.

Valeriu Stoica: PDL poate sa ajunga la 40% cu Mihai Razvan Ungureanu

Turcan a aratat ca, dupa alegerile locale, PDL are doua luni in care trebuie sa vina cu un proiect castigator pentru toamna, "cu un proiect de revitalizare a dreptei".

Raluca Turcan crede ca imprejurarea politica este favorabila pentru acest lucru.

"Avem un guvern de stanga, un premier de stanga, constatam ca PNL e partenerul mut al PSD. Constatam ca linia politica generala este de stanga si ca premierul Ponta vrea sa duca Romania spre stanga. Electoratul nu poate fi reprezentat prin procura, asa cum face PNL. In aceste conditii, PDL sa-si asume reprezentarea intregului electorat de dreapta, inclusiv a electoratului care simpatizeaza PNL, dar pe care PNL se sfieste sa-l reprezinte", a apreciat Turcan.

Ungureanu: Ultimul cuvant va fi peste ani, parteneriatul meu cu PDL continua

Europarlamentarul PDL Cristian Preda declara, intr-un interviu acordat agentiei Mediafax, ca Mihai Razvan Ungureanu poate fi proiectat ca viitor premier dupa alegerile din noiembrie acest an sau ca un candidat independent la Presedintie in 2014.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Raluca Turcan Mihai Razvan Ungureanu PDL, #PDL nevoie Mihai Razvan Ungureanu , #PDL