Ziare.com

Gruia Stoica nu si-a primit inca garantia data pentru privatizarea CFR Marfa

Duminica, 15 Decembrie 2013, ora 17:42

   

Gruia Stoica nu si-a primit inca garantia data pentru privatizarea CFR Marfa
Gruia Stoica nu si-a recuperat inca cele 10 milioane de euro depuse ca garantie pentru privatizarea CFR, a declarat Ramona Manescu, ministrul Transporturilor, diminica dimineata.

Ministerul Transporturilor continua negocierile cu Grupul Feroviar Roman (GFR), companie patronata de omul de afaceri Gruia Stoica, pentru returnarea acestei sume.

"Am inteles ca acel cont a fost eliberat, dar garantia nu a fost inapoiata GFR. Ministerul Transporturilor trebuia sa ii dea inapoi si nu i-a dat, in momentul acesta suntem in discutii. Nu stiu sa va spun daca pana la urma se va da sau nu aceasta garantie", a declarat Ramona Manescu la un Pro Tv.

Dupa esuarea privatizarii CFR Marfa, Gruia Stoica a amenintat ca va da statul roman in judecata daca nu-si recupereaza integral banii. Pana in prezent, compania lui Stoica a recuperat doar avansul depus pentru pachetul de actiuni.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 472 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

deci, menistreasa ramonica cheferista este aeriana si.....

"Am inteles ca acel cont a fost eliberat, dar garantia nu a fost inapoiata GFR. Ministerul Transporturilor trebuia sa ii dea inapoi si nu i-a dat, in momentul acesta suntem in discutii. Nu stiu sa va spun daca pana la urma se va da sau nu aceasta garantie" PeNaLa ramonica cheferista, menistra transporturilor din cel mai buuun, cccinstit si kkorekkt govern pe care l-a avut vreodata Romania – guvernu’ uslamist condus de pesederastu’ prim-plagiator dottore porcuror tonta viorel viktorarsch
duminica, 15 decembrie 2013, ora 17:42, sursa: ziare.com
http://www.ziare.com/ramona-manescu/ministerul-transporturilor/gruia-stoica-nu-si-a-primit-inca-garantia-data-pentru-privatizarea-cfr-marfa-1273069#adaugare-comentariu
…si habar nu are ce se intampla in menisteru’ uslamist transportarist pe care l-a primit in dotare. mai mult, sarmana ramonica cheferista se dovedeste a fi o papusa de paie cu care se joaca toti aia cu p…oztia mai tare in uslamista guvernare.
pe de alta parte, uslamista guvernare nu este decat o adunatura mare de furi si furioare care baga’n buzunar parale ilegale pe motiv ca iele apartin kklasei politice kkondukkatoare desi este evident ca chestia asta este o talharie mare intre ale noastre sfinte uslamesti hotare care in Iuropa nu prea mai are asemanare.
p.s. uitai sa zic ca pe papusica PeNaLa ramonica cheferista o lucrara si pe fata, si pe dos, frumos, si toashii ei din partidu' penalos si toashii din ala uslamos pesederastros. probabil ca facura asta amintindu-si ca prezentu' menister ramonicos fu si al postelor pe vremilii alea de sekkol de aur pingelicos cizmagaros.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor