Copos trage un semnal de alarma: Ne vom autodistruge!

Vineri, 09 Noiembrie 2012, ora 15:42
2244 citiri
Copos trage un semnal de alarma: Ne vom autodistruge!

Contestat de fanii Rapidului din cauza situatiei dezastruoase din Liga 1, finantatorul George Copos trage un semnal de alarma.

Prin intermediul unui mesaj publicat pe blogul personal, Copos le cere suporterilor giulesteni sa sustina echipa in acest moment dificil.

Iata "scrisoarea" lui Copos:

"Sunt vremuri grele. E un sezon in care lucrurile nu merg cum ar fi trebuit.

Noi, cei raspunzatori de destinele Rapidului, am aplicat o strategie care, din pacate, nu a functionat cum am gandit-o noi. Ultimii ani au fost, in general, saraci in performante inalte. Nu am luat nici un trofeu iar, in afara calificarii intr-o cupa europeana, nu avem cu ce ne lauda.

Va inteleg frustrarea si nemultumirea. Inteleg ca, obisnuiti cu performante de valoare ale Rapidului timp de atatia ani, va vine greu sa acceptati situatia de criza din prezent.

Trebuie sa acceptati insa ca nici o criza nu este eterna. Crizele vin si, daca sunt gestionate cu intelepciune, trec, lasand organismul mai intarit.

Trebuie sa credeti ca Rapid face tot ce poate si tot ce crede ca este mai bine pentru a iesi din criza. Trebuie sa credeti in jucatorii Rapidului, in calitatea si in valoarea lor. Trebuie sa credeti ca sunt capabili de revenire. Mai este peste jumatate din Campionat inaintea noastra. Se poate recupera handicapul pe care il avem acum.

Trebuie sa credeti ca acest moment greu va fi depasit.

Solutia de a fi SUPORTERI RAPIDISTI nu este contestarea echipei. In afara de suspendarea - din nou - a terenului nu puteti obtine nimic mai bun.

Solutia este aceea de a-i sustine pe jucatori. Acum este momentul in care au nevoie de sprijin moral din partea voastra.

Va inteleg si va respect dar nu pot sa fiu de acord cu manifestarile voastre. Continuand in aceasta maniera ne vom autodistruge!"

George Copos a confirmat la inceputul acestei saptamani ca doreste sa vanda clubul Rapid.

Copos explica vanzarea Rapidului: M-am saturat!

Dupa 14 etape, giulestenii ocupa locul 9 in clasamentul Ligii 1, la numai cinci puncte de retrogradare.

C.F.

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#Copos suporteri Rapid, #Copos contestat Rapid, #Copos vanzare Rapid , #George Copos