Brasovul lui Cartu a invins Rapidul in Giulesti

Vineri, 19 Octombrie 2012, ora 23:32
2337 citiri
Brasovul lui Cartu a invins Rapidul in Giulesti

FC Brasov a obtinut o victorie extrem de importanta in etapa cu numarul 12 a Ligii 1, formatia de sub Tampa castigand, scor 2-1, partida disputata pe terenul celor de la Rapid.

Trupa lui Sorin Cartu a venit in Giulesti pregatita sa scoata un rezultat bun in fata unui Rapid care nu se regaseste nici cand ne apropiem de jumatatea terenului. Primele minute au apartinut gazdelor, care nu au amenintat insa cu adevarat poarta lui Taborda. Ba chiar "stegarii" puteau marca in minutul 18, atunci cand un balon centrat de Ionescu s-a plimbat prin fata buturilor giulestene.

Odata cu scurgerea minutelor, Rapidul a inceput sa resimta presiunea Brasovului. Oaspetii s-au apropiat tot mai mult de poarta lui Pecanha si inevitabilul s-a produs - Mugurel Buga a deschis scorul in minutul 39, bifand a cincea reusita din acest sezon.

In prelungirile primei reprize echipa lui Cartu a dat lovitura, Cristi Ionescu facand 2-0 cu un sut puternic, fara speranta pentru Pecanha.

Asa cum era de asteptat, in partea secunda gazdele au incercat sa revina, numai ca Ionita si Ilijovski n-au avut noroc in fata portii adverse si scorul a ramas avantajos oaspetilor de la Brasov.

Cand Giulestiul cerea cu tot sufletul demisia lui Nelutu Sabau, Ilijovski a oferit un licar de speranta, marcand pentru 2-1 cu un sut frumos, din interiorul careului.

A fost doar un licar de speranta pentru ca, in ciuda eforturilor rapidistilor, tabela n-a mai fost modificata pana la final, Sorin Cartu debutand cu o victorie nesperata pe banca Brasovului.

Echipele:

RAPID: Pecanha - Wallace, Glauber, N. Grigore, Milisavljevic - Al. Coman, Teixeira, Codrea - Goga, Ilijoski, Ionita.

Rezerve: Albut, Abrudan, Herea, Pancu, Roman, Grigorie, Perreira.

Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau

BRASOV: Taborda - Velayos, R. Machado, Cr. Munteanu, Ionescu - Bruno Madeira, Iulian Popa - Viveiros, Buga, Mateiu - Batin.

Rezerve: Mutu, Barbu, Paun, Enceanu, David, Tames, Hadnagy.

Antrenor: Sorin Cartu.

M.D.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Rapid Brasov rezultat Liga 1, #Rapid Brasov rezultat, #rezultate Liga 1, #Sorin Cartu FC Brasov, #rezultate surpriza Liga 1 , #Liga I