Incredibil: Rapidul a dat in judecata fosti antrenori si jucatori carora le datoreaza bani

Miercuri, 04 Martie 2015, ora 17:07
2335 citiri
Incredibil: Rapidul a dat in judecata fosti antrenori si jucatori carora le datoreaza bani
Foto: Facebook/ FC Rapid

Clubul Rapid Bucuresti, prin administratorul judiciar, a dat in judecata sase fosti jucatori si antrenori carora nu le-a platit salariile luni la rand.

Potrivit celor de la Prosport, antrenorii Marian Rada si Viorel Moldovan, dar si jucatorii Tibi Balan, Alex Pacurar, Octavian Abrudan si Ionut Voicu, au calitatea de parat intr-un nou proces in care Rapidul reclama "nelegalitatea contractelor".

Patronul clubului din Giulesti, Valerii Moraru, sustine ca nu au fost contestate contractele celor sase, ci doar sumele pe care acestia le au de primit de la Rapid.

"Nu corespund sumele. Sunt contestate sumele de bani, nu contractele ca atare. Nu ma ocup eu cu astfel de probleme. Administratorii judiciari va pot spune mai multe", a declarat Moraru, conform sursei citate.

Un caz aparte este cel al lui Ionut Voicu, fotbalist care apartine si acum de Rapid, fiind doar imprumutat de giulesteni la CSMS Iasi.

Fundasul marturiseste ca nu l-a anuntat nimeni de acest proces si ii acuza pe sefii echipei ca nu vor sa il plateasca.

"Nu m-a sunat absolut nimeni de la Rapid de 8 luni. Ei au sa-mi dea bani si tot ei ma dau in judecata? E strigator la cer sa te dea in judecata pentru niste bani munciti de tine. Au fost altii care au jucat patru meciuri la Rapid si au plecat cu buzunarele pline. Ei acum incearca sa spuna ca nu sunt legale contractele. Ale noastre nu sunt legale, dar ale celor care si-au luat banii de la Rapid sunt legale. Sunt sigur ca este doar o tragere de timp din partea lor, o strategie. Cred ca nu se poate intampla nimic, pentru ca nu nu stiu cum contractele pot fi ilegale.

Eu sunt imprumutat la Iasi un an de zile, dar exista o clauza in contract prin care, daca-mi fac notificare ei, redevin jucatorul lor. Ei ma dau in judecata, dar eu mi-am facut datoria pentru Rapid: am promovat alaturi de colegi si antrenori in Liga 1. Am de primit 8 salarii de la ei, peste 30.000 de euro. Ne forteaza sa facem niste lucruri care nu ne fac cinste, mai ales noua, care tinem la acel club. O sa-i sun si o sa le propun sa le mai dau niste bani din salariul de la Iasi, ca sa le fie bine", a declarat si Voicu.

Primul termen al acestui proces a fost stabilit pentru data de 27 martie.

Rapid Bucuresti se afla in insolventa de mai bine de doi ani, clubul fiind patronat la vremea intrarii in aceasta procedura de reorganizare de George Copos.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Rapid proces jucatori, #Rapid insolventa proces, #Rapid datorii jucatori antrenori , #Liga I